Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της ομάδας της Μαγνησίας, Μιχάλης Μιτζίκος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, σε πρώτη φάση θα προσπαθήσουν να πετύχουν την αναστολή της διαδικασίας. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ό,τι και αν συμβεί, θα συνεχίσουν τον νομικό τους αγώνα!

«Στο διαδικαστικό έχουν καταστρατηγηθεί όλα τα δικαιώματα ενός κατηγορουμένου ή εγκαλουμένου για να προετοιμάσει τη δικογραφία του. Μιλάμε για ώρες, ούτε καν μέρες ή εβδομάδες. Το λιγότερο που πρέπει να γίνει, είναι να υπάρξει μια αναστολή της διαδικασίας και να περιμένουμε την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου στην Ελλάδα. Προκαλεί μεγάλη απορία να υπάρξει απόφαση πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση από την ελληνική αθλητική δικαιοσύνη», είπε αρχικά.

Πάντως, είναι πιθανό αφού τελειώσει η διαδικασία, η UEFA να μην ανακοινώσει αυθημερόν την απόφασή της, αλλά να το κάνει την Παρασκευή, προκειμένου να περιμένει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. «Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου ακόμη κι αν υπάρξει αρνητική απόφαση. Υπάρχουν τα ένδικα μέσα είτε στο πλαίσιο της UEFA, είτε εκτός αυτού…», κατέληξε ο Μιτζίκος.