"Αφού δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι τώρα, που οι συνθήκες το απαιτούσαν, φοβάμαι ότι θα πάνε έτσι… σκυμμένοι όλη τη σεζόν. Γιατί σε ποιο ματς θα βρουν μεγαλύτερο κίνητρο; Ποιον στόχο να κυνηγήσουν όταν έχουν χάσει την Ευρώπη, πού είναι το... γήπεδο στο οποίο θέλει να διακριθεί κάθε ποδοσφαιριστής;", αναρωτιέται στην "Εξέδρα" ο Αποστολάκης.

"Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός φάνηκε για άλλη μια φορά πολύ λίγος. Οχι τόσο απέναντι στη Μακάμπι, όσο απέναντι στην ιστορία του. Οι αδυναμίες του πολύ χτυπητές. Τα λάθη του αδιόρθωτα. Για αυτή την εικόνα υπεύθυνοι αποκλειστικά είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Νόμιζα ότι θα είχαν βάλει μυαλό μετά το 3-4 από την Οντένσε αλλά έπεσα έξω. Και τι έγινε που η ομάδα έπαιξε υποφερτά για ένα ημίχρονο;", πρόσθεσε.

"Στο δεύτερο οι παίκτες περπατούσαν. Τι προετοιμασία έκανε ο προπονητής; Πώς γίνεται να παρουσιάζει τέτοια αποκαρδιωτική εικόνα η άμυνα, με τους ίδιους παίκτες που είχε πέρυσι; Σε αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να απαντήσει αντί να ψάχνει να βρει δικαιολογίες έπειτα από κάθε στραπάτσο", κατέληξε.