Η ΑΕΚ εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους τους Europa League και ο Γιώργος Τσακίρης αφού ανάσανε ανακουφισμένος για το γκολ του Λεονάρντο στην παράταση γράφει για τον Μανόλο Χιμένεθ, τις εμμονές του και όλα όσα πρέπει να αλλάξουν.

Σημειώνω και στο ματς (όσοι το διαβάσατε το γνωρίζετε) πως είναι απίστευτο πράγμα το πώς στα φέρνει η ζωή στο ποδόσφαιρο που ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Λεονάρντο που από τα Σπάτα παραχωρούνταν δανεικός ακόμη και σε... σούπερ μάρκετ αν χρειαζόταν κάτι η ΑΕΚ κατάφερε να εκθέσει τους πάντες και να δώσει στο «κιτρινόμαυρο» ταμείο 5 εκατ. ευρώ...
Πριν γράψω για τα... φάουλ τα Μανόλο Χιμένεθ (σε δεύτερο σερί ματς) πρέπει να τονίσω πως κι εγώ προσωπικά δεν είχα πειστεί για την αγωνιστική αξία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Αν δεν αναγνωρίζεις τα δικά σου καλύτερα να μην τα φοράς τα παντελόνια. Ναι, άποψή μου από την ημέρα που ο Μπάγεβιτς έφερε τον «Λεό» στην ομάδα ήταν πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν... κάνει (που λέμε ποδοσφαιρικά) για την ΑΕΚ. Αλήθεια επίσης είναι πως ο ίδιος είχε αποδειχθεί εκείνη την περίοδο κατώτερος των περιστάσεων.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr