Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, στην οποία η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1.

Σα να μην έφτανε η ήττα στο κρίσιμο παιχνίδι, στον Ολυμπιακό αγωνιούν και για την κατάσταση του Έλληνα άσου, που θεωρείται αμφίβολος για τα παιχνίδι που έρχονται, κόντρα στη Ντιναμό για το Europa League (14/2) και στην ΑΕΚ για τη Superleague (17/2)!

Ο Φορτούνης έγινε αναγκαστική αλλαγή εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και φάνηκε να κουτσαίνει. Μάλιστα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά την επιστροφή των Πειραιωτών στην Αθήνα.

Τουλάχιστον, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, ορμώμενοι από το γεγονός ότι ο τραυματισμός του δεν είναι μυικός, καθώς προήλθε από μαρκάρισμα αντιπάλου.

Κατά τα άλλα, υπάρχει θέμα και με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού. Η παρουσία ή μη του "Τόρο" στο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου θεωρείται κομβικής σημασίας, ειδικά από τη στιγμή που ο έτερος δεξιός μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση.