Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει η μεταμεσονύχτια σύσκεψη της διοίκησης με τον Χιμένεθ, ο Σταύρος Αδαμίδης θεωρώ πως έχει ζηλέψει τον Κόκκαλη.

Γιατί όταν χθες λες ότι στηρίζεις τον προπονητή και όχι περισσότερες από 48 ώρες αργότερα, καλείς σύσκεψη που επί της ουσίας ψάχνεις τρόπο για το πώς θα τον διώξεις κι αν μπορείς, συνιστά τη μεγαλύτερη φαρσοκωμωδία που μπορεί να παιχτεί σε μια ομάδα.

Αυτό το γαϊτανάκι που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, θα έχει ένα φινάλε σίγουρα άσχημο για κάποιον, ελπίζω όχι για την ομάδα, αλλά για πολλούς. Κι αυτό συμβαίνει, ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο ή άδικο όταν κάποιος δεν πιστεύει πραγματικά στον άλλον, κι όλοι μαζί δεν πιστεύουν στον στόχο τους.

Αυτή τη στιγμή ο Σταύρος Αδαμίδης αποτελεί απλώς την…ασπίδα των μετόχων. Άρα δεν αποτελεί κάποιον που εμπιστεύονται οι μέτοχοι, αλλά τον έχουν αφήσει να τρέχει μια ομάδα, δίχως λεφτά, ώστε να…κόψει τον λαιμό του και να βρει λύσεις κάθε είδους.

Ο Αδαμίδης με την σειρά του, δίχως να έχει τη δυνατότητα να παρέχει τα στοιχειώδη στον προπονητή, δεν ξέρω πως διάολο, έπεισε τον προπονητή να παραμείνει, δίχως όμως να του πάρει όχι τους ποδοσφαιριστές της αρεσκείας του, αλλά κάποιους ποδοσφαιριστές για να κάνει ομάδα.

Από την άλλη ο ίδιος ο προπονητής, δεν πίστεψε ούτε στο ελάχιστο, τους ποδοσφαιριστές που έχει κι ας προσπαθεί πολλές φορές να…ξεκαρφωθεί. Μου ήρθε να βάλω τα γέλια, όταν φάτσα κάρτα μπροστά μου έλεγε καλά λόγια για τον Λεονάρντο, γνωρίζοντας το σύνολο της συμπεριφοράς του απέναντι σε αυτόν τον παίκτη.

Γενικά ο Μανόλο δεν πιστεύει την ομάδα, όπως και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εμπιστοσύνη σε αυτά που κάνει από τον πάγκο. Όταν λοιπόν κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη στον άλλο, ειδικά σε μια οικογένεια που είναι προβληματική, τότε αυτή δεν έχει καμία τύχη. Αυτό είναι το μέγιστο πρόβλημα.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης από σήμερα, είναι πιθανό, να έχει αποκτήσει έναν αντάξιο διάδοχο, σε ότι αφορά την…στήριξη σε προπονητές. Μέσα σε μια μέρα, ούτε ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν καθάρισε προπονητή, από την ώρα που τον στήριξε.

Πηγή: sday.gr