Τα παιχνίδια του Europa League ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Όσο θα γίνουν, λόγω του κορωνοϊού, προσφέρονται για ποντάρισμα και εμείς θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το Λασκ Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίντσερ βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16» του Europa League, καθώς στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εύκολα την Άλκμααρ με 1-1 και 2-0, ενώ παρότι παίζει σε ουδέτερο γήπεδο στο Europa League, εντός έχει κάνει το 6/6!  Έντονη απογοήτευση για την απόφαση να γίνει το σημερινό παιχνίδι χωρίς οπαδούς λόγω του κορωνοϊού, καθώς είχε γίνει sold out προ πολλού. Διανύει ονειρική σεζόν, όμως η πρώτη προσγείωση ήρθε με την ήττα-αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τη Σάλτσμπουργκ. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για σήμερα, καθώς λείπουν τρεις βασικοί παίκτες από την άμυνά της, ενώ εκτός είναι ο βασικός της μέσος Γκόιγκινγκερ που τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Η Γιουνάιτεντ στην αντίπερα όχθη δείχνει πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει αήττητο 7-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Στον προηγούμενο ευρωπαϊκό γύρο απέκλεισε εύκολα την Μπριζ με 1-1 εκτός και 5-0 εντός. Είναι σε καλή κατάσταση οι «κόκκινοι διάβολοι» και παρά το ροτέισον του Σόλσκιερ παραμένουν φαβορί. Θέλουν να… καθαρίσουν την πρόκριση από σήμερα, καθώς στο πρωτάθλημα έχουν δύσκολα και σημαντικά ματς στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Πρώτη μας επιλογή το διπλό, αλλά λόγω έδρας και αλλαγών στη Γιουνάιτεντ, αξίζει το ρίσκο και στο goal-goal ή goal-goal και διπλό.

[19.55] Λασκ Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εκτίμηση: goal-goal και over 2.5 (2.75)

Fun Bet: goal-goal και 2 (4.55)
 

Πηγή: onlinebet24.gr