Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η UEFA έχει θέσει ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των πραγμάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Καταλαβαίνει κανείς πως ίσως ορισμένες χώρες να μην καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματά τους, γεγονός που θα αφήσει κάποιες θέσεις κενές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, στο μυαλό των ανθρώπων της UEFA υπάρχει και ακραίο σενάριο του να δοθούν ευρωπαϊκά εισιτήρια με βάση την κατάταξη των ομάδων στην ειδική βαθμολογία της UEFΑ, η οποία προκύπτει από τις επιδόσεις τους την τελευταία πενταετία.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο, το αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες θα το έχει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 34η θέση της κατάταξης, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που προκύψουν κενά στις ευρωπαϊκές θέσεις, θα είναι από τους πρώτους συλλόγους που θα κληθούν να τα καλύψουν. Άλλωστε, οι όμιλοι του Champions League αποτελούνται από 32 ομάδες.

Κατά τα άλλα, σαφώς πιο χαμηλά βρίσκονται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, που καταλαμβάνουν την 73η και την 92η θέση της κατάταξης αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώληση-έκπληξη βασικού - Δίνουν τρελά λεφτά οι Άραβες - Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Μαρινάκης