Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Οι Πειραιώτες κινούνται σε... ρυθμούς Άρσεναλ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι της Πέμπτης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Διαθέσιμοι δεν θα είναι οι τραυματίες Ρούμπεν Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλος, γεγονός που μειώνει αισθητά τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού στην άμυνα. Αντίστοιχα, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον τραυματία Μάριο Βρουσάι, αλλά και στους Τιάγκο Σίλβα και Ούγκο Κάιπερς, που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Τα πρώτα πλάνα του Πορτογάλου "δείχνουν" ότι προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με ενισχυμένο κέντρο, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστέρα. Οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα αποτελέσουν την τριάδα του κέντρου, ενώ στην επίθεση θεωρούνται... σίγουροι ο Ελ Αραμπί και ο Μπρούμα.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, μένει κενή ια θέση στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τα πρώτα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Μαρτίνς έχει δίλημμα για τον ποιον θα επιλέξει, με τους Βαλμπουενά και Φορτούνη να ανταγωνίζονται για μια θέση στην ενδεκάδα του μεγάλου ματς.