Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Παρά το γεγονός ότι θεωρούταν αμφίβολος για το ματς, ο Μπα θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Άρσεναλ, ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς αφήνει στον πάγκο τον Φορτούνη, δίνοντας φανέλα βασικού στον Βαλμπουενά.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-3 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας απαρτίζουν από δεξιά προς αριστερά οι Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά είναι η τριάδα του άξονα, με τους Βαλμπουενά και Μπρούμα στα  άκρα της επίθεσης και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Τζολάκης, Καραργύρης, Φορτούνης, Χασάν, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντρέγκερ, Χολέμπας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς.

Όσο για την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Λένο, με δίδυμο στόπερ τους Γκάμπριελ και Λουίζ, δεξί μπακ τον Μπεγιερίν και αριστερό τον Τίρνι. Τζάκα και Παρτέι είναι τα αμυντικά χαφ, με την τριάδα των Γουίλιαν, Σάκα και Όντεγκααρντ να πλαισιώνει τον Ομπαμεγιάνγκ.

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ: Λένο, Γκάμπριελ, Λουίζ, Μπεγιερίν, Τίρνι. Τζάκα, Παρτέι, Γουίλιαν, Σάκα, Όντεγκααρντ, Ομπαμεγιάνγκ.

Στον πάγκο για την Άρσεναλ: Ράιαν, Χέιν, Θεμπάγιος, Λακαζέτ, Χόλντινγκ, Σέντρικ, Πεπέ, Τσέιμπερς, Μάρι, Ελνένι, Σμιθ-Ρόου, Μαρτινέλι.