Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, που βρήκε τους «κανονιέρηδες» χαμένους μεν, αλλά με την πρόκριση στο «τσεπάκι» τους δε.

Σα: Επιστροφή στις εξαιρετικές εμφανίσεις για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν σταθερός και ενέπνευσε σιγουριά στην άμυνά του. Παρ’ ολίγον να χρεωθεί και ασίστ με το βολέ του, στην απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο.

Χολέμπας: Γνώριζε ότι θα δεχθεί πίεση, αγωνιζόμενος σε μία θέση που δεν έχει παίξει κατ’ ουσίαν ποτέ, αυτή του στόπερ. Είχε καλή συνεννόηση με Παπασταθόπουλο και Μπα. Παράλληλα, όμως, ήταν αρκετά άστοχος στις μεταβιβάσεις του.

Παπασταθόπουλος: Είχε κάποιες στιγμές αδράνειας, κυρίως στις φάσεις 1vs1, ωστόσο συνολικά ανταποκρίθηκε στην πίεση που δέχθηκε ο ίδιος και συνολικά η άμυνα του Ολυμπιακού. Επωμίστηκε το μεγαλύτερο βάρος της «ερυθρόλευκης» τριάδας στα μετόπισθεν.

Μπα: Δυναμικός όπως συνηθίζει, έκανε τη δουλειά του ως δεξί στόπερ. Όλα αυτά, μέχρι μία ανόητη ενέργεια (σ.σ. έριξε την μπάλα με το χέρι πάνω σε πεσμένο αντίπαλό του) να αποφέρει την αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ανδρούτσος: Δεν τα πήγε άσχημα ο νεαρός μπακ, καλύπτοντας τη θέση του χωρίς να παίρνει ρίσκα με πολλά ανεβάσματα στην επίθεση. Αντικαταστάθηκε, προκειμένου ο Ολυμπιακός να γίνει πιο επιθετικός προς την εστία της Άρσεναλ.

Ρέαμπτσιουκ: Καλή εμφάνιση από τον αριστερό μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας. Έμπαινε δυναμικά στις φάσεις και συνολικά, η παρουσία του είχε θετικό πρόσημο.

Εμβιλά: Για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο «εγκέφαλος» του Ολυμπιακού στον άξονα. Η μπάλα πέρασε πολλές φορές από τα πόδια του, με τον Γάλλο να είναι από τους βασικούς λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υψηλά ποσοστά κατοχής στο Λονδίνο.

Καμαρά: Αμέτρητα τρεξίματα και φοβερό παιχνίδι από τον Αφρικανό. Δεν σταμάτησε στιγμή να πιέζει, ενώ όταν του δινόταν η ευκαιρία έκανε μέτρα με την μπάλα προς τα καρέ της Άρσεναλ.

Φορτούνης: Ακόμα ένας παίκτης του Πέδρο Μαρτίνς που είχε πολύ καλή απόδοση. «Έβλεπε» γήπεδο και κρατούσε τόσο όσο χρειαζόταν την μπάλα. Αποδείχθηκε ξανά, ότι ο καλός Φορτούνης αναβαθμίζει ποιοτικά όλο τον Ολυμπιακό.

Μασούρας: Προσπάθησε πολύ τα σχεδόν 60 λεπτά που αγωνίστηκε, έτσι ώστε να βοηθήσει εξίσου σε επίθεση και άμυνα. Πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί.

Ελ Αραμπί: Τι να πει κανείς για τον Μαροκινό; Μπορεί να έχασε μία σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όμως η προσποίηση στον Νταβίντ Λουίζ και το γκολ που πετυχαίνει συνιστούν... ποίημα!

Μπρούμα: Μπήκε σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός επιχείρησε να πιέσει την Άρσεναλ για το 2-0, ωστόσο δεν βρήκε τους χώρους που και ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Ραντζέλοβιτς: Στην ίδια κατηγορία με τον Μπρούμα. Ορεξάτος μεν, αλλά βρήκε μία Άρσεναλ η οποία μετά το υπέροχο τελείωμα του Ελ Αραμπί για το 1-0, «πάγωσε» το ρυθμό του αγώνα για να κρατήσει το σκορ πρόκρισης.

Μπουχαλάκης: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Λαλά: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλάματα ο Μπα για το… έγκλημα - Πού θα πάει έτσι; - Χάλασε μεταγραφή 6.5 εκατ. στο Λονδίνο!