Ολυμπιακός: Τις τελευταίες εξελίξεις στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που έχουν φέρει φουρτούνες στην ομάδα, σχολιάζει μέσω του sportdog ο δημοσιογράφος Ανέστης Ζαχαράκης.

Αρχισυντάκτης της εφημερίδας Match Money, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το γερμανικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να διώξουν τον προπονητή αλλά και στο πώς θα πρέπει να εμφανιστούν οι Πειραιώτες για να πάρουν τη νίκη.

"Με την πλάτη στον τοίχο - Η καλύτερη εμφάνιση με Ολυμπιακό" - Διώχνουν τον προπονητή;

"Στην Άιντραχτ είχαν στοχεύσει τα δύο ματς με Μπόχουμ και Ολυμπιακό ότι έπρεπε να τα πάρουν. Έκαναν την καλύτερη εμφάνισή τους φέτος με τον Ολυμπιακό, που φάνηκαν πάλι οι αδυναμίες τους (γενικά δεν έχει βρει ακόμα ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης, υπήρχαν στιγμές που ήταν πολύ ευάλωτη πίσω), αλλά πήραν ψυχολογία. Όλη αυτή η εμφάνιση τους ανέβασε, αλλά τα έκαναν όλα λάθος μετά με την Μπόχουμ. Και βρίσκονται πάλι με την πλάτη στον τοίχο, με εσωστρέφεια, και μιλούν τώρα για το παιχνίδι-τελικό με τον Ολυμπιακό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Α. Ζαχαράκης. 

Υπάρχουν κάποια ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι σε περίπτωση ήττας μπορεί να έρθουν στην Ελλάδα με άλλον προπονητή.

"Παίζουν με τη Λειψία τώρα, είναι πολύ δύσκολο ματς και δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα προπονητή αν το χάσουν. Αλλά ο Γκλάζνερ έχει αφήσει δείγματα πολύ καλής δουλειάς στη Βόλφσμπουργκ. Οι παίκτες τον γουστάρουν. Συγκριτικά με τον προηγούμενο τεχνικό της Αϊντραχτ, τον Αντι Χίτερ (νυν Γκλάντμπαχ), ο Γκλάζνερ είναι πιο προσιτός τύπος".

"Είναι τσαπατσούληδες - Θα πέσουν κάτω με γκολάκι - Θα χάσει το μυαλό της με Ολυμπιακό"

Μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλη αυτή η κατάσταση;

"Ως ομάδα έχουν δυνατότητες αλλά δεν έχουν βρει ισορροπία, είναι τσαπατσούληδες, το γεγονός ότι έβαλαν τρία γκολ με τον Ολυμπιακό ήταν εξαίρεση. Το νόημα πάντως είναι ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει ένα ξεκάθαρο πλάνο, ούτε στην επίθεση, ούτε στην άμυνα. Στην επίθεση δεν έχει το εύκολο γκολ και στην άμυνα οι συνεχείς αλλαγές (μία με τρεις στόπερ, μία με τετράδα πίσω) την έχουν μπερδέψει. Πάντως το παιχνίδι ζωής-θανάτου γι εκείνους είναι με Λειψία, δεν σκέφτονται τον Ολυμπιακό. Αν κερδίσουν θα στρώσει το πράγμα και θα σκεφτούν και τον Ολυμπιακό. Αν όχι θα έχουν πρόβλημα. Στο Καραϊσκάκη, επίσης, λογικά δεν θα παίξει με τόσο ψηλά τις γραμμές και η ισοπαλία θα είναι αποτέλεσμα που τους βολεύει - Έρχεται για δύο αποτελέσματα. Το σημαντικό είναι ότι επιστρέφει ο Αντρέ Σίλβα, ο επιθετικός που το περασμένο καλοκαίρι πούλησαν στη Λειψία. Αν τους βάλει κανένα γκολάκι θα πέσουν κάτω".

Τέλος, Ανέστη, πες μου πώς πρέπει να την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός;

"Στο πρώτο ματς τού Ολυμπιακού τού έλειψε η ένταση και ο ρυθμός. Φάνηκε ότι μια γερμανική ομάδα έχει καλύτερη ένταση και ρυθμό ακόμα και απέναντι στην ελληνική ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή. Αν ματσάρει ένταση και ρυθμό, αν βγάλει μεγαλύτερη ταχύτητα, θα κάνει ζημιά. Η Άιντραχτ θα βρεθεί κάποια στιγμή ακάλυπτη, ειδικά αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός θα χάσει το μυαλό της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριπλό μήνυμα Μαρτίνς σε Ολυμπιακό - Τέλος τα.... προνόμια με Ονιεκούρου - "Νέο πουλέν" Κλάτενμπεργκ