Ολυμπιακός: Την απόφαση να παίξει με 4-2-3-1 φαίνεται ότι έχει πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς στο σημερινό παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Φενέρ, με βάση τουλάχιστον όσα έχει κυρίως δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάει σε μια πετυχημένη συνταγή, με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, και στην άμυνα του Λαλά, Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Αυτά τα πρόσωπα, λίγο ως πολύ, ήταν δεδομένα γιατί έχουν πολύ καλή παρουσία με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων.

 

Το ζήτημα ήταν τι θα γίνει από τη μέση και μπροστά, αλλά ο Μαρτίνς φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση: Ο Μπουχαλάκης θα μείνει στον πάγκο και θα παίξουν οι Μαντί και Εμβιλά, με τους Αγκιμπού Μασούρα και Ονιεκούρου (που παίζει καλά τακτικά με τον Λαλά από δεξιά) μπροστά τους και στην κορυφή τον Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και ο Μαρτίνς έχει δει την αλλαγή της Φενέρ στην άμυνα από τριάδα σε τετράδα. Αλλά προφανώς αυτό δεν αλλάζει τα σχέδια του. Άλλωστε με τον Αγκιμπού στην 11άδα έχει έναν παίκτη που είναι 8άρι, 10άρι, αλλά υπό προϋποθέσεις γίνεται δεύτερος επιθετικός ή ακόμα και εξτρέμ.

 

Ο νεαρός άσος έχει τρομερή ενέργεια, σουτάρει διαρκώς και, προφανώς, είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού...