Ολυμπιακός: Κατά 9/11 έχει καταλήξει στην 11άδα τού Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς είναι σαφές ότι η σκέψη του είναι αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Σωκράτη σε σχέση με τον Μπα αλλά και αν θα είναι ο Μπουχαλάκης στο αρχικό σχήμα, στα χαφ, ή όχι.

 

Για τον μεν Σωκράτη είναι πιθανό να μείνει εκτός λόγω του ότι υπάρχουν πολλά ψηλά και δυνατά κορμιά στην 11άδα της Αντβέρπ, που το δίδυμο Σισέ-Μπα θα μπορούσε να ανταποκριθούν καλύτερα. Μάλιστα, στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Σαμάτα στο Καραϊσκάκη, ο Σωκράτης είχε προβλήματα. Από την άλλη πλευρά η εμπειρία τού Σωκράτη είναι ανεκτίμητη, κι εδώ είναι που πονοκεφαλιάζει ο Μαρτίνς για το ποιον θα αξιοποιήσει.

Στην περίπτωση του Μπουχαλάκη το ζήτημα είναι η ταχύτητα, καθώς στα χαφ των Βέλγων υπάρχουν σφαίρες και ίσως ο Έλληνας άσος να μην είναι η καλύτερη δυνατή λύση για τον χώρο του κέντρου. Τουλάχιστον για να έχει τη φανέλα του βασικού στο παιχνίδι.

 

Η Αντβέρπ, άλλωστε, είναι μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει και αυτός θα πρέπει να το προσέξει πολύ ο Ολυμπιακός. Γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνη ακόμα περισσότερο ακριβώς επειδή δεν έχει να χάσει τίποτα.

 

Υπάρχει ένα ζήτημα και όσον αφορά το ποιος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε τον Τικίνιο στη γραμμή κρούσης. Γιατί μπορεί να κρατήσει δύο στόπερ πίσω και να μην μπορεί εύκολα να φτιάξει παιχνίδι από πίσω, δομικά, η Αντβέρπ. Αλλά και για να έρθει ο Αραμπί από τον πάγκο, ξεκούραστος, κάπου γύρω στο 60ο λεπτό, για να δώσει τη λύση στο σκοράρισμα αν μέχρι εκείνο το σημείο δεν έχει προκύψει γκολ...