Την πληροφορία από τους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ, σύμφωνα με την οποία η επιτροπή Εμπειρογνωμόνων είναι έτοιμη να αποφασίσει την επιστροφή με 50% του κόσμου στα γήπεδα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα έχει 16 χιλιάδες οπαδούς με την Αταλάντα στο δεύτερο παιχνίδι για το Europa League.

Αναφορικά με τη ρεβάνς το απόγευμα με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, ο ρεπόρτερ της ομάδας κατέγραψε την πιθανή ενδεκάδα που θα είναι γεμάτη από νέα πρόσωπα (Κίτσος, Κανέ, Φαντιγκά, Καρβάλιο), τονίζοντας ότι ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να κρατήσει τους βασικούς ενόψει ΑΕΚ και Αταλάντα, αλλά από εκεί και πέρα με αυτούς που έχει επιλέξει να παίξει σήμερα θα «χτυπήσει» την πρόκριση, παίρνοντας μεγάλα ρίσκα.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι επειδή μία νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 είναι πιθανή, θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν, αν φτάσει η ρεβάνς στη διαδικασία των πέναλτι, και όχι όπως το καλοκαίρι με τη Λουντογκόρες που είχαν εμφανιστεί παντελώς ανέτοιμοι και είχαν αποκλειστεί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα