Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ταξιδέψει χωρίς τους Μουργκ, Τσόλακ και Κούρτις στην Δανία για το αυριανό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ. Θυμίζουμε ότι δύο παίκτες της ομάδας είναι θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ονόματά του.

Έτσι η εντεκάδα που προκύπτει και σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Μάνος Τσαλγατίδης στον OVERFM, θα είναι η εξής: Πασχαλάκης κάτω απ’ τα δοκάρια. Ίνγκανσον και Λύρατζης στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά θα είναι ο Σίντκλεϊ, ενώ για το δεξί άκρο προκύπτει ερωτηματικό στο αν θα αγωνιστεί ο Κρέσπο ή Μιχαϊλίδης.

Στο κέντρο τα ενδεχόμενα είναι δύο. Το πρώτο είναι να αγωνιστεί με Τσιγάρα Σβαμπ και πιο μπροστά τον Ντάγκλας. Ενώ το δεύτερο είναι να κάνει την έκπληξη ο Λουτσέκσου και να βάλει τον Σοάρες αντί του Σβαμπ θέλοντας να δώσει περισσότερη ταχύτητα στο κέντρο, κάτι που δεν έχει ο Αυστριακός. Σε περίπτωση όμως που δεν παίξει ο Σοάρες, στη θέση του Ντάγκλας θα παίξει ο Μπίσεσβαρ ώστε να κερδίσει σε δημιουργία και δίπλα στον Τσιγγάρα ο Ντάγκλας. Εκεί που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα είναι στην επίθεση. Δέξια θα παίξει ο Ζίβκοβιτς αριστερά ο Μίτριτσα και στην κορυφή ο Άκπομ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην προπόνηση τόνισε ωστόσο πως: «Όποιος και να αγωνιστέι πιστεύω ότι θα βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση».

Επίσης η επιστροφή του Ελ Καντουρί είναι πολύ πιθανή. Ο Μαροκινός προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε σε αρκετά συστήματα. Έτσι προς το τέλος του αγώνα αναμένεται να μπει ως αλλαγή.