Υπάρχει το ρητό που λέει «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση». Ο Παναθηναϊκός σφαγιάστηκε διαιτητικά από τον Γάλλο Μπουκέ στην Πράγα, όταν ο επικίνδυνος για το άθλημα ρέφερι… ανακάλυψε κόκκινη κάρτα στον Παλάσιος. Την ίδια στιγμή, δεν σφύριξε ποτέ επιθετικό φάουλ (ως όφειλε) στον Μπρινιόλι στη φάση του 1-0 της Σλάβια.

Στη Λεωφόρο ήταν η σειρά του Άγγλου Μπάνκς να τα κάνει μαντάρα. Έκλεισε τα μάτια στο πέναλτι υπέρ του Σπόραρ και στην κόκκινη κάρτα του κεντρικού αμυντικού των Τσέχων, ενώ ακόμα πιο κραυγαλέα, αρνήθηκε την υπόδειξη παράβασης πέναλτι στη γονατιά του Μαντούς στον Σένκφελντ στο 42ο λεπτό. Σε μια φάση, ξανά, που ο τερματοφύλακας της Σλάβια θα δεχόταν δεύτερη κίτρινη και θα αποβαλλόταν.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίστηκε στο ζευγάρι με τους Τσέχους σαν… φτωχός συγγενής. Σαν μια ομάδα που έπρεπε ντε και καλά να αποκλειστεί. Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Οι Πράσινοι οφείλουν να εκδηλώσουν θεσμικά τη δυσαρέσκειά τους στην UEFA, διότι στο τέλος της ημέρας εκείνη είναι η κύρια υπεύθυνη για την ξεκάθαρη αλλοίωση της πρόκρισης. Και προκαλεί εντύπωση (μπορεί και όχι) πως, κατά σύμπτωση, όλη αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά εις βάρος του Παναθηναϊκού γίνεται με την ανοχή του κ. Θεοδωρίδη. Μάλλον για καμία απονομή είναι ο συγκεκριμένος παράγοντας, γιατί το να διοικεί είναι κάτι που μάλλον δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει.

 

 
Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />
 
Παναθηναϊκός 2-0 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />