Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα αλλάζει όλα ο Μίτσελ! Εκπλήξεις στο Μπακού - Πρόβα για ΠΑΟΚ με Καραμπάγκ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-12 09:47:00

Τα αλλάζει όλα ο Μίτσελ! Εκπλήξεις στο Μπακού - Πρόβα για ΠΑΟΚ με Καραμπάγκ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα αλλάζει όλα ο Μίτσελ! Εκπλήξεις στο Μπακού - Πρόβα για ΠΑΟΚ με Καραμπάγκ

Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει πάντως αλλαγές στην ενδεκάδα που θα αποτελέσουν και πρόβα για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ήττα από τη Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη έβαλε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο τον Ολυμπιακό. Έτσι η αναμέτρηση στο Μπακού για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League θα αποτελέσει παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους Ερυθρόλευκους, αφού κρίνεται η ευρωπαϊκή τους παρουσία και δη το εισιτήριο για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa Conference League.

 

Έκπληξη δεδομένα αποτέλεσε η ανακοίνωση της αποστολής των Πειραιωτών από τον Μίτσελ, ο οποίος συμπεριέλαβε τον Σισέ, τον οποίο «έδωσε» στεγνά στον κόσμο για τα λάθη που στοίχισαν δύο γκολ στο παιχνίδι με τους Αζέρους, αλλά και τους Μπα, Καλογερόπουλο. Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει και αλλαγές στην ενδεκάδα, γνωρίζοντας ότι σε λίγες μέρες έρχεται και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την Super League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Μασούρας θα κάτσει ξανά στον πάγκο! Επίσης Μπιέλ και Γκάρι δεν θα ξεκινήσουν βασικοίθ και η επίθεση θα διαμορφωθεί με δίδυμο Ουί Τζο - Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στην άμυνα υπάρχουν πιθανότητες να διατηρηθεί το σχήμα με τρεις στόπερ.

Για την τριάδα «φλερτάρουν» οι Σισέ, Μπα, Σωκράτης και Βρσάλικο, ενώ στις πλευρές θα αγωνιστούν οι Ρέαμπτσιουκ και Βρουσάι. Ενδέχεται ο Μαρσέλο να πάρει ξανά λεπτά συμμετοχής, ώστε να αποκτήσει ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags