Μόνο σίγουρη δεν είναι η 11αδα του Ολυμπιακού για το αποψινό (20.00) εκτός έδρας παιχνίδι με την Κάραμπαγκ, καθώς ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση μπέρδεψε τα πάντα και σε αντίθεση με όσα είχε κάνει στου Ρέντη, δοκίμασε διαφορετικά συστήματα και παίκτες!

Ο μόνος σίγουρος φαίνεται πως είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τον οποίο ο Μίτσελ είχε ανακοινώσει από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα είναι δεδομένη η πρόθεση του να προσεγγίσει το ματς με έναν σχηματισμό 3-5-2, ενώ σκέφτεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, όπως ο Εμβιλά, ο Μασούρας, ο Χουάνγκ, ο Μπιέλ και ο Ρέαμπτσιουκ.

Τι είπε ο Μίτσελ για την 11άδα στην συνέντευξη Τύπου που έγινε χθες το μεσημέρι στο Μπακού: « Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την αποστολή. Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή»