Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κλειδώνει" μεγάλη μεταγραφή για Ολυμπιακό - "Οκ" από Μίτσελ, 10 εκατομμύρια στο τραπέζι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-13 16:13:00

"Κλειδώνει" μεγάλη μεταγραφή για Ολυμπιακό - "Οκ" από Μίτσελ, 10 εκατομμύρια στο τραπέζι!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Κλειδώνει" μεγάλη μεταγραφή για Ολυμπιακό - "Οκ" από Μίτσελ, 10 εκατομμύρια στο τραπέζι!

Ποιος είναι ο παίκτης, οι επαφές με Αγγλία και τα μεγάλα χρηματικά ποσά. Γιατί το παιχνίδι των Πειραιωτών με τους Αζέρους μπορεί να βοηθήσει ώστε να κλείσει ένα πολύ μεγάλο deal, ποιος είναι ο... πρωταγωνιστής και η απόφαση διοίκησης και προπονητή.

Ολυμπιακός: Πολλά και σημαντικά παιχνίδια έχει ακόμα η ομάδα τού Μίτσελ μπροστά της μέχρι τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, με αφετηρία το αποψινό κόντρα στην Καραμπάγκ για το Europa League, αλλά είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες είναι μεγάλο κλαμπ και, ως τέτοιο, οφείλει να λειτουργεί πάντα και παντού - Σε όλα τα πεδία.

Το ρεπορτάζ που έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog αναφέρει ότι, ήδη, οι Ερυθρόλευκοι έχουν δώσει οδηγία σε ανθρώπους της αγοράς, ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο είναι διαθέσιμος προς πώληση ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο 27χρονος άσος φαίνεται ότι βρίσκεται στην αρχή τού τέλους τής καριέρας του στον Ολυμπιακό, καθώς ναι μεν ο Μίτσελ τον πήρε μαζί του στη ρεβάνς με την Κάραμπαγκ, αλλά όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι του Καραϊσκάκη δεν αφήνουν αμφιβολίες για όσα έρχονται.

Άλλωστε ο Σισέ είναι σε μια ηλικία που αν δεν κάνει τώρα μεταγραφή, υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορεί να πιάσει στη συνέχεια την ίδια υψηλή τιμή. Με δεδομένο, μάλιστα, το λάθος που είχε γίνει στη διαχείριση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είχε μείνει εκτός, είχε απαξιωθε και τελικά δεν μπορούσε να βρεθεί ομάδα που να προσφέρει χρήματα για εκείνον, ο Ολυμπιακός με τον Σισέ παίζει αλλιώς τα χαρτιά του: Τον κρατάει σε ρυθμό ομάδας, δείχνει ότι τον υπολογίζει, καθώς πλησιάζει και το Μουντιάλ που μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στην αξία του.

Ήδη η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο βρίσκεται στα 8-9 εκατ. ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες φαίνεται ότι ζητούν 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Μπορεί να πιάσει αυτά τα χρήματα; Μα, φυσικά, ειδικά αν ο Σισέ κάνει ένα καλό τουρνουά στα γήπεδα του Κατάρ με τη φανέλα της Σενεγάλης. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει υπάρξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από τη Γουλβς, την Σεντ Ετιέν, την Τρουά, τη Νιουκάστλ αλλά και τη Μόνζα, του Μοντέστο, το περασμένο καλοκαίρι. Προφανώς το ποσό που ζητάει η ομάδα του Πειραιά μπορεί να έρθει πιο εύκολα από το Νησί, αλλά μένει να το δούμε να γίνεται πράξη πρώτα. Γιατί είναι διαφορετικό τι θέλει/ζητάει μια ομάδα και διαφορετικό αυτό που δίνει η αγορά...

Σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες δείχνουν ότι θέλουν να παραχωρήσουν τον Σισέ και για αυτό τον προστατεύουν επικοινωνιακά και αγωνιστικά. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το θέμα του Βραζιλιάνου στόπερ Λουιζάο που έχει αναθερμανθεί τα τελευταία 24ωρα για τους Ερυθρόλευκους...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτες "μεταγραφές" Μίτσελ! Βρήκε... νέο Ρέτσο και τον "μικρό Εμβιλά" - Κλοπή από ΠΑΟΚ στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags