Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Τσουκαρίτσκι στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η αποψινή αναμέτρηση περνάει από τα πόδια του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί, και δεν πρέπει να επιτρέψει στους Σέρβους να ελπίζουν στη ρεβάνς στην έδρα τους. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, κάτι που δεν είναι εύκολο, από τη στιγμή που στα τρία επίσημα ματς που έχει δώσει, δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Παίζει ρόλο, βέβαια, και η παρουσία του κόσμου. Κάποιοι παίκτες που ήρθαν δεν έχουν μπει στα παιχνίδια, δεν έχουν έρθει ακόμα βασικοί παίκτες, και το ζητούμενο είναι η πρόκριση. Η καλή εμφάνιση είναι δεκτή, αν δεν έρθει κρατάει την πρόκρισή του», πρόσθεσε.

Μίλησε, επίσης, για τις πιθανές επιλογές του Μαρτίνεθ για το αρχικό σχήμα και το ενδεχόμενο να παίξει ο Βρουσάι αριστερά και ο Κίνι δεξιά.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορ με κλάση και τεχνική για Ολυμπιακό" - Θέλει νέο... Κοβάσεβιτς ο Κορδόν - Μεταγραφή 26. εκατ.! (Vid)