Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπράγκα: "ΠΑΟ για νταμπλ! Γιοβάνοβιτς όπως Μπάγεβιτς, το έχασε - Έβγαλε τον καλύτερο - Απαράδεκτος στο ΟΑΚΑ ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 00:42:00

"ΠΑΟ για νταμπλ! Γιοβάνοβιτς όπως Μπάγεβιτς, το έχασε - Έβγαλε τον καλύτερο - Απαράδεκτος στο ΟΑΚΑ ο..."

Sportdog Team
"ΠΑΟ για νταμπλ! Γιοβάνοβιτς όπως Μπάγεβιτς, το έχασε - Έβγαλε τον καλύτερο - Απαράδεκτος στο ΟΑΚΑ ο..."

Ο επιθετικός που λείπει και οι αλλαγές που θα συζητηθούν! Ανάμεικτα τα συναισθήματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τον αποκλεισμό από τη Μπράγκα από τους ομίλους του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τη Μπράγκα και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League. Τα συναισθήματα στον κόσμο είναι ανάμεικτα. Ναι μεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει από τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο την παρουσία της στους ομίλους του Europa League, αλλά παραδέχονται πως υπήρχαν κάποιες λανθασμένες κινήσεις που στοίχισαν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δέχεται κριτική για την αλλαγή του Ιωαννίδη και ασκούν κριτική για την εμφάνιση του Σπόραρ και του Αϊτόρ. Είναι όμως κοινώς αποδεκτό και εκφράστηκε στα σχόλια που κατέθεσαν οι φίλοι του ΠΑΟ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας, ότι χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση.

 

Το Sportdog συγκέντρωσε κάποια χαρακτηριστικά και σας τα παρουσιάζει:

Δεν μπορώ να ζητήσω τα ρέστα από κανέναν παίχτη...Αυτοί μας έδωσαν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε,αυτοί παλέψαμε ,αυτοί χάσανε.Δεν μπορώ να ζητήσω τα ρέστα από τον Γιοβανοβιτς ,γιατί αυτός έχτισε αυτήν την ομάδα από το μηδεν.Ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει σε ένα παιχνίδι.Αν μας έλεγε κάποιος ότι θα φτάνανε ως εδώ τα πράγματα,δεν θα τα πιστεύαμε.Συνεχιζουμε για το νταμπλ και για ότι καλύτερο στο Europa League.

Το παιχνίδι το έχασε ο προπονητής και κανένας άλλος δυστυχώς για άλλη μία φορά πληρώνουμε τα κωλύματα του όσο καλός και να είναι όσο καλό και να έχει κάνει στην ομάδα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει με τα προβλήματά του. Υποτίθεται ότι φέτος έχεις πάγκο για να κάνεις αλλαγές και περίμενε να κάνει αλλαγές στο 60 και στο 70. Ο Αράο για ποιο λόγο δεν μπήκε από τη στιγμή που το κέντρο δεν λειτουργούσε καθόλου και έχουμε δείξει σε πολλά παιχνίδια ότι ο πέρεθ να τον βιλενα δεν μπορούν να παίξουν μαζί πήραμε παίκτες τον Τσεριν. Γιατί δεν τον έβαλ το παιδί έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και έχει τρεξίματα. Ο αιτορ για ποιο λόγο μπήκες σε τέτοιο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό τραυματισμού τι μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα τίποτα. Ο Xουανκαρ σήμερα πραγματικά ήταν απαράδεκτος. Για ποιό λόγο πρέπει να βγάλει όλο το παιχνίδι για να μην μπει ο εξίσου καλός Σέρβος Μλαντενοβιτς. Ο Ιωαννίδης στο μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω την αλλαγή του είναι εάν είχε κουραστεί και δεν μπορούσε άλλο Γιατί πραγματικά ο Σλοβένος είτε μπαίνει μέσα είτε δεν μπαίνει είναι άφαντος Ιωαννίδης έκανε εξαιρετική δουλειά. Τέλος πάντων καλύτερα στο europa league γιατί εκεί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες τις αξίες και να πάρουμε και νίκες στο champions league τα ψέματα δεν γυρίσαμε θέλουμε πολύ καλύτερη ομάδα για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε εκεί.

Βγάζεις τον καλύτερο σου παίκτη για ποιο λόγο;; Κράτα τον μέσα και βάλε σποραρ να παίξεις με δύο φορ. Κρίμα, πάντως μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια.

Δειξαμε οτι μπορούμε τους παιξαμε ολους στα ισια! Ντνιπρο Μαρσειγ και Μπραγκα και αυτο λεει πολλα για το ποσο εχουμε βελτιωθεί απο περσι ευτυχώς ειναξ λίγοι αυτοι που μιζεριαζουν γτ ειδαν ποσο το παλεψε αυτή η ομαδα☘️προχωραμε τριφυλλαρα μου.

2, 3, 4 φορές άδειο τέρμα ή δεν βρίσκουν την μπάλα ή την βγάζουν έξω. Τι να σας κάνει άλλο ο Γιοβανοβιτς; Να μπει να τα βαλει αυτός;.

Αν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που έχεις σε αυτό το επίπεδο το πληρώνεις ακριβά... Συνεχίζουμε...

Έκαναν ότι μπορούσαν όλοι και μπράβο τους!! Από αύριο όμως ας ψάξουν κ για επιθετικό που να τα παστελωνει...

Οποίος καταλαβαίνει κάτι από ποδόσφαιρο σήμερα είναι ευχαριστημένος απο αυτόν τον Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός !

Κρίμα για την πρόκριση αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπράβο για τις εμφανίσεις !

Όλοι οι υγιείς οπαδοί και φίλαθλοι νομίζω σας ευχαριστούμε !!!

Βρίζετε τον Παλασιος που σέρβιρε 3 έτοιμα γκολ , και έβγαλε και ένα αχαστο σουτ του ο τερματοφύλακας, τον Βιλενα που ήταν παντού και τον χουανκαρ που εξουδετέρωσε τον πιο γρήγορο παίχτη τους. Ο μόνος παίχτης που δεν του βγήκε αποψε ήταν ο Αιτορ. Όσο ήταν ο Μαντσίνι αριστερά έδινε βοήθειες στον Χουανκαρ. Ο Αιτορ έφαγε κάρτα στο πρώτο λεπτό και δν βοήθησε καθόλου αμυντικά μ αποτέλεσμα ο Χουανκαρ να είναι μόνος με 2 και 3 παίχτες. Κακή έμπνευση του γιοβα και με δεδομένη την καλή φόρμα και ψυχολογία που έχει ο Βερμπιτς.

Στο κρισιμότερο ματς δεν είχαμε την οξυδέρκεια και το καθαρό μυαλό να το πάρουμε.Ηταν απίστευτη ευκαιρία.Πολλες χαμένες ευκαιρίες μια ομάδα κατώτερη από εμάς η Μπράγκα.Αλλα όταν τρως γκολ από αραουτ στο α ματς χάνεις και την ευκαιρία για το 1 1..Στα σημερινά μηδέν μυαλό στις φάσεις και το τελείωμα τους.Κοουτς δεν είμαι αλλά εκ του αποτελέσματος κακο κοουτσαρισμα.Τεσπα όχι δάκρυα.Συνεχιζουμε περήφανα.Ετσι και αλλιώς από εκεί που ειμασταν για 150000 χρέος 5 χρόνια εκτός Ευρώπης τώρα τουλάχιστον συνεχίζουμε.

  Ο Παναθηναϊκός έχει κολλήσει την ασθένεια "παρ'ολίγον". Παρ'ολίγον Πρωταθλητής Ελλάδος... Παρ'ολίγον στους Ομίλους του Champions League... Κρίμα πραγματικά. Γιατί έχει παρ'ολίγον προπονητή επιτυχίας. Καλός αλλά ως εκεί. Έχασε πρωτάθλημα στον Βόλο... Έχασε παράταση πρόκρισης για ένα γκολ. Αυτά τα παρ'ολίγον παιδιά διακρίνουν τους Πρώτους από τους άλλους.        

Διαπιστώνω πως το 80% από αυτούς που γράφουν δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο! Υπέρβαση ήταν μέχρι εδώ, πάμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια!

Κρίμα … απλά σήμερα το 'Εχασε το ματς ο Γιοβα! Χουανκαρ σε άλλο ματς ήταν τον κράτησες έβαλες σποραρ δεν έκανε τίποτα έβαλες Αίτορ που κ στο προηγούμενο ματς κ τώρα κάνει μπαμ είναι ανέτοιμος.

Από τότε που μπήκε ο Σπόριας η ομάδα δεν έβγαλε ούτε μισή φάση. Το παλικάρι αυτό παίζει σε λάθος θέση. Βοηθός διαιτητή έπρεπε να ήταν.

Συμπέρασμα:1) Ιβάν 3 χρόνιΑ χωρίς σεντερ φόρ. 2)Ιβάν=Μπάγεβιτς.Και οι δύο ηταν άριστοι στο να συμμαζέψουν μια διαλυμένη ομάδα,αλλά μέχρι εκεί.Παραπάνω δεν μπορούσαν,ουτε στο γήπεδο,ουτε στις μεταγραφές.

Ο καλύτερος σου παίχτης (Ιωαννίδης) δεν έβγαινε.. juankar,magnusson τραγικοί.. λάθος αλλαγές.. γι’αυτό και το αποτέλεσμα..

Μεγάλε Ιβάν εσύ το έχασες σμρ..μα βγάζεις έξω τον Ιωαννίδη δεν έχεις τον Θεό σου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ στιγμή με τον Γιοβάνοβιτς μετά τον αποκλεισμό - Τον "έπιασε" η κάμερα να... (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags