Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό "έκοψε" τον Βέρμπιτς από την Ευρώπη ο Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-07 15:37:00

Γι’ αυτό "έκοψε" τον Βέρμπιτς από την Ευρώπη ο Γιοβάνοβιτς!

Sportdog Team
Γι’ αυτό "έκοψε" τον Βέρμπιτς από την Ευρώπη ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο "γεμάτος" και αυτό θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο, ενώ στάθηκε και στην παρουσία των καινούργιων παικτών.

Την… ανθρωπογεωγραφία του φετινού ρόστερ του Παναθηναϊκού έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως διαθέτει ισορροπία σε κάθε θέση με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή είναι γεμάτος, από πλευράς ποσότητας, αν δούμε σε όλες τις θέσεις. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, μάλιστα, ο Γιοβάνοβιτς αναγκάστηκε να κόψει τον Βέρμπιτς, παρότι τον υπολογίζει, λόγω των 17 ξένων. Οπότε δεν μπορεί να πάρει κι άλλον. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει και πολλούς Έλληνες, πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας.

 

Άλλη η κουβέντα για την ποιότητα ή δεν μου αρέσει αυτός ο παίκτης. Αν κάνουμε σύγκριση του περυσινού Παναθηναϊκού τέτοια εποχή με τον φετινό, δεν γίνεται σύγκριση. Αν λάβουμε υπόψη ότι η περυσινή ομάδα διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και θα μπορούσε να το πάρει, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι με τις περισσότερες λύσεις που έχει, μπορεί να το κάνει και φέτος. Έχει γίνει αναβάθμιση», σημείωσε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το Τριφύλλι έχει κάνει ένα πολύ καλό καλοκαίρι στα ευρωπαϊκά προκριματικά, ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό από τη Μπράγκα στις λεπτομέρειες, με τις μεταγραφές να έχουν βοηθήσει σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - Εκτός ομάδας με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Όλα τούμπα με Μαντσίνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags