Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της, για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης, Ορμπελίν Πινέδα φιλοξενήθηκε στο FOX στο Μεξικό και αναφέρθηκε στο ματς με τον Αίαντα. «Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Άγιαξ, ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που θέλει να κάνει το παιχνίδι της, να έχει την κατοχή. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους εμποδίσουμε σε αυτό και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε νικηφόρα. Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει και να ανταγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Αρχίσαμε καλά, είχαμε την ευκαιρία για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό δεν έγινε, αλλά τώρα συνεχίζουμε στην Ευρώπη και το ευχαριστιόμαστε πολύ».

Στη συνέχεια ο Πινέδα μίλησε για την περσινή σεζόν στη Super League: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα που αναδείχθηκα ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν. Ξεκινάς από χαμηλή, δουλεύεις σκληρά και σίγουρα πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου διότι χωρίς αυτούς δεν θα το είχα καταφέρει. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».