Νίκη της ΑΕΚ, ειδικά αν συνδυαστεί με ανάλογο αποτέλεσμα της Μπράιτον στο Άμστερνταμ, θα ισοδυναμεί με… μισή πρόκριση, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον αποψινό αγώνα με τη Μαρσέιγ στην Opap Arena (22:00) ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η Μαρσέιγ δέχεται πιο δύσκολα φάσεις πλέον με τον Γκατούζο, αλλά είναι και λιγότερο απειλητική. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την ΑΕΚ, γιατί αν βρεθεί πίσω στο σκορ θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι μετά. Έχει μεγάλη σημασία και το άλλο παιχνίδι, με τη νίκη της Μπράιτον να είναι επιθυμητό αποτέλεσμα. Για μένα οι Άγγλοι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και από τα φαβορί της διοργάνωσης μαζί με τη Λίβερπουλ. Αν η ΑΕΚ καταφέρει να κερδίσει σήμερα και χάσει ο Άγιαξ, τότε η τριάδα είναι σχεδόν σίγουρη», ανέφερε.

Αναφερόμενος στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα είπε: «Θα έχει σημασία να δούμε αν θα ξεκινήσει με Σιμάνσκι-Γιόνσον στο κέντρο βάζοντας πιο μπροστά τον Πινέδα ή θα έχει τον Μεξικανό στον άξονα. Ο Γκαρσία θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα. Πιστεύω πως ο Σιντιμπέ θα παίξει δεξί μπακ, ο Χατζισαφί είναι φαβορί για αριστερά, με στόπερ Βίντα-Μουκουντί. Αν παίξει ο Πινέδα στο κέντρο, υποψήφιος για αριστερά είναι ο Γκατσίνοβιτς. Ο Ελίασον είναι σε φοβερή φόρμα, αλλά ο Άμραμπατ παίζει συνήθως στην Ευρώπη. Ο Τσούμπερ είναι φαβορί για πίσω από τον Γκαρσία, αλλά υπάρχει και ο Μάνταλος. Σίγουρα κάποια στιγμή θα παίξει και ο Αραούχο, δύσκολα όμως από την αρχή».