Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποφασίζει για βασικό του ρόστερ ο Μελισσανίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 07:36:00

Αποφασίζει για βασικό του ρόστερ ο Μελισσανίδης!

Sportdog Team
Αποφασίζει για βασικό του ρόστερ ο Μελισσανίδης!

Όλα ανοιχτά σε σχέση με το μέλλον του.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς το 2022 είχε δηλώσει πως: ''Ήρθα στην ΑΕΚ για να κερδίσω κάτι μέσα στη σεζόν, όμως δεν κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, όλο χάνουμε''. Με τον ερχομό του Ματίας Αλμέιδα όλα άλλαξαν και ο Αυστριακός αναγεννήθηκε.

Σε πρόσφατη τοποθέτησή του, είχε τονίσει χαρακτηριστικά: ''Απίστευτη στήριξη από την ομάδα και τους οπαδούς, από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Μου έδειξαν ότι ήταν η σωστή επιλογή να έρθω στην ΑΕΚ και όταν μια μέρα φύγω, μπορεί να μην παίζω για τη ΑΕΚ, αλλά θα θυμάμαι για πάντα τον σύλλογο λόγω αυτών των πραγμάτων''.

Το συμβόλαιο του πολύπειρου κίπερ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και πρόθεση αμφότερων των πλευρών είναι η επέκταση της συνεργασίας τους. Η διοίκηση θέλει να τον ''δέσει'' έως το 2025 τουλάχιστον, ο Στάνκοβιτς έχει ήδη κάνει άνοιγμα και το μπαλάκι είναι στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος θα λάβει την οριστική του απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή από Άρη σε ΑΕΚ - Λόγω… Αλμέιδα χάθηκε ο Πάλμα - Εκτόξευσε την τιμή του Γκαστόν ο Ορτέγκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags