Facebook Pixel Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Ξεκάθαρος Στάνκοβιτς: ’’Στόχος μας να συνεχίσουμε στο Europa League και όχι στο Conference’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 17:45:00

Ξεκάθαρος Στάνκοβιτς: ’’Στόχος μας να συνεχίσουμε στο Europa League και όχι στο Conference’’

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Στάνκοβιτς: ’’Στόχος μας να συνεχίσουμε στο Europa League και όχι στο Conference’’

Ο Αυστριακός κίπερ μίλησε για τον αγώνα με την Μπράιτον και δήλωσε αισιόδοξος.

Η ΑΕΚ  υποδέχεται την Μπράιτον για την 5η αγωνιστική του ομίλου στο Europa League και η Ένωση θέλει το τρίποντο, ώστε να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Ο τερματοφύλακας των νταμπλούχων Ελλάδας εξέφρασε το στόχο του κιτρινόμαυρου γκρουπ ο οποίος είναι η συνέχεια στην ίδια διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς:

Για το αυριανό ματς: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα της Premier League. Χρειάζεται να κάνουμε ό,τι και στο προηγούμενο ματς. Είτε έχοντας της μπάλα, είτε χωρίς αυτήν. Αν βάλουμε τα δυνατά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρουμε».

Για το πόσο σημαντικό είναι η ΑΕΚ να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της: «Προσωπικά αισθάνομαι χαρούμενος όταν έχω καλή απόδοση, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να έχει καλή απόδοση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις και όχι την τρίτη».

Για το αν θεωρεί πως αυτός ο όμιλος ήταν ανταγωνιστικός, σαν να ήταν στο Champions League: «Είναι αλήθεια, θα μπορούσε να είναι όμιλος Champions League. Στην κλήρωση σταθήκαμε λίγο άτυχοι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και αύριο πρέπει να σταθούμε στο ίδιο επίπεδο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags