Η Φράιμπουργκ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του Europa League και ο μόνος τρόπος η ελληνική ομάδα να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, είναι αν μπορέσει και φύγει με το τρίποντο. Ο κόουτς των ''αετών'', Κρίστιαν Στράιχ, τόνισε πως στόχος του είναι η επιβολή του ρυθμού τον οποίο δε θα αντέξουν οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αμυντικά καλά προσανατολισμένη στο γήπεδο και με καλούς ατομικά παίκτες. Έπαιξαν πολύ καλά τακτικά με τη Γουέστ Χαμ. Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γουέστ Χαμ και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ανυπομονούμε για το ματς αλλά θα είναι πολύ δύσκολο».

Για την ομάδα του επισήμανε κατά τα άλλα: «Έχουμε δείξει πώς είμαστε επικίνδυνοι στο Europa έως τώρα και ότι σκοράρουμε πολλά γκολ. Για αυτό είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα. Εμείς αύριο (σ.σ. Πέμπτη) θα είμαστε έτοιμοι για ένα έντονο παιχνίδι. Θα πρέπει να δείξουμε τον δικό μας ρυθμό και να επιδιώξουμε να τον επιβάλουμε. Να είναι ο ρυθμός της Φράιμπουργκ στο ματς. Και όχι ο Ολυμπιακός, τότε δεν θα μπορεί να παίξει σε αυτόν τον ρυθμό».