Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καμία ατυχία για ΠΑΟ, το πρωτάθλημα θα κρίνει τη χρονιά - Κατώτερος ο Αράο - Μεταγραφή που αλλάζει πολλά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 22:32:00

Καμία ατυχία για ΠΑΟ, το πρωτάθλημα θα κρίνει τη χρονιά - Κατώτερος ο Αράο - Μεταγραφή που αλλάζει πολλά!

Του Μιχάλη Σοφιανού
Καμία ατυχία για ΠΑΟ, το πρωτάθλημα θα κρίνει τη χρονιά - Κατώτερος ο Αράο - Μεταγραφή που αλλάζει πολλά!

"Δρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ" στη Λεωφόρο! Οι Πράσινοι που δεν ήταν άτυχοι, αλλά πλήρωσαν τα λάθη τους κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, ο παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και οι εγχώριες διοργανώσεις που θα κρίνουν όλη τη φετινή χρονιά.

 

 

Παναθηναϊκός: Αν κάποιος θα έβαζε έναν τίτλο για αυτό που είδαμε στη Λεωφόρο και στην εμφάνιση των Πρασίνων κόντρα στη Μακάμπι θα μπορούσε να είναι «Δρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ». Το Τριφύλλι αδίκησε τον εαυτό στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ, δείχνοντας να πιστεύει ότι θα πάρει τουλάχιστον άνετα στην ισοπαλία και την πρόκριση, με τους παίκτες του να μην βγάζουν νεύρο, με αποτέλεσμα να «κυνηγάνε» τους αντιπάλους τους. Βέβαια στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, όμως το πρόβλημα στην τελικά ενέργεια έφερε τελικά την ήττα, παρά το γκολ του Ιωαννίδη. Οι Πράσινοι κατάφεραν να βγουν μετά το ημίχρονο με το μάτι τους να… γυαλίζει και να διαλύουν κυριολεκτικά τη Μακάμπι, όμως χωρίς να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Βέβαια αυτό το έκανε για ακόμα μια φορά η αντίπαλός τους, που στην πρώτη τους ενέργεια βρήκαν δεύτερο γκολ και παράλληλα τελείωσαν το παιχνίδι. Όσον αφορά την «ατυχία» που πολύ θα πουν ότι χτύπησε το Τριφύλλι στη Λεωφόρο, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνεται κουβέντα. Το πρόβλημα δεν ήταν καμία ατυχία, αλλά τα κακά τελειώματα στις προσπάθειες που έγιναν, ενώ παράλληλα σίγουρα έπαιξε ρόλο και το άγχος. Ενδεικτική είναι η φάση που ο Βαγιαννίδης θα γυρίσει στον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή, με τον Έλληνα φορ να σουτάρει πάνω σε δύο αμυντικούς, ενώ δίπλα είναι μόνος ο Αϊτόρ. Έτσι όπως πολλοί μπορούν να πουν ότι ο Παναθηναϊκός είχε τύχη με τη Μαρσέιγ και για αυτό πέρασε, έτσι και σήμερα θα μιλήσουν για την ατυχία, όμως τα πράγματα έχουν να κάνουν και στις δύο περιπτώσεις με την ικανότητα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, μπορεί ο Σένκεφλεντ να ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος, στο πρώτο έδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν έχει βρει τα πατήματά του με τον Γεντβάι, κάτι που δημιούργησε ζητήματα. Παράλληλα ο Αράο, ίσως για πρώτη φορά φέτος, ήταν κατώτερος των εμφανίσεων που μας έχει συνηθίσει, καθυστερώντας την ανάπτυξη και ενώ δεν κατάφερε να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες στην δυάδα των στόπερ. Στα θετικά πρέπει να σταθούμε, εκτός από τον Ιωαννίδη που έδινε μάχες ακόμα και στη… φυσούνα, στην πολύ καλή εμφάνιση του Αϊτόρ. Ο Ισπανός δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να είναι… μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια της χρονιάς.

Όσον αφορά τη συνέχεια οι Πράσινοι… φωνάζουν για μεταγραφή στα στόπερ και μάλιστα για παίκτη που θα έρθει να παίξει… χθες. Φυσικά το αποτέλεσμα και ο αποκλεισμός είναι σοκ για το Τριφύλλι, όμως και πάλι βήματα προς τα εμπρός έχουν σίγουρα γίνει. Το βασικότερο είναι πως οι Πράσινοι επέστρεψαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και στο τέλος η γεύση που μένει είναι σίγουρα πικρή, αφού με τις προηγούμενες εμφανίσεις του άξιζε να βρεθεί στο Conference League.

Πλέον το… τσιπάκι πρέπει να γυρίσει άμεσα, μιας και ακολουθεί αγώνας για το πρωτάθλημα, ενώ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό αυτό και το Κύπελλο είναι οι διοργανώσεις που θα κρίνουν κατά πόσο είναι επιτυχημένη η φετινή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτο φωνάζει ο Παναθηναϊκός - Δείτε ξανά το δεύτερο γκολ της Μακάμπι που έκρινε την πρόκριση (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags