Facebook Pixel Άγιαξ - ΑΕΚ: Χαμός στο Άμστερνταμ: Πάνω από 140 συλλήψεις για βανδαλισμούς στο Μετρό πριν το ματς Άγιαξ-ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 16:28:00

Χαμός στο Άμστερνταμ: Πάνω από 140 συλλήψεις για βανδαλισμούς στο Μετρό πριν το ματς Άγιαξ-ΑΕΚ!

Sportdog Team
Χαμός στο Άμστερνταμ: Πάνω από 140 συλλήψεις για βανδαλισμούς στο Μετρό πριν το ματς Άγιαξ-ΑΕΚ!

Περισσότεροι από 140 οπαδοί συνελήφθησαν στο Άμστερνταμ για βανδαλισμό στο μετρό, πριν από τη νίκη (3-1) του Άγιαξ επί της ΑΕΚ στο Europa League, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Άγιαξ - ΑΕΚ: Τα επεισόδια έγιναν όταν τρένα που μετέφεραν -και- οπαδούς των αντίπαλων συλλόγων σταμάτησαν το ένα δίπλα στον άλλο, καθ' οδόν προς το στάδιο. Οι οπαδοί συγκρούστηκαν και με την αστυνομία στο κέντρο της πόλης.

Μετά τα επεισόδια, ένας σταθμός εκκενώθηκε για να διασφαλιστεί ότι τα τρένα που μετέφεραν -και- οπαδούς της ΑΕΚ θα μπορούσαν να περάσουν με ασφάλεια, μετέδωσε το ολλανδικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS.

Ο δήμαρχος του Άμστερνταμ Φέμκε Χάλσεμα, σύμφωνα με το NOS, είπε ότι τα περιστατικά ήταν «ένα ψεγάδι σε μια συναρπαστική ποδοσφαιρική βραδιά που απόλαυσαν πολύ οι οπαδοί του Άγιαξ».

Τα προβλήματα του πλήθους έχουν επηρεάσει το ολλανδικό ποδόσφαιρο αρκετές φορές φέτος, με τα παιχνίδια πρωταθλήματος να έχουν διακοπεί τον Απρίλιο και τον Μάιο μετά από ρίψη καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο από τους θεατές.

Ο Άγιαξ εξασφάλισε την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο και θα αγωνιστεί στα play-offs των νοκ άουτ της Conference League. Η ΑΕΚ, που τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου, είναι εκτός Ευρώπης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολλανδική αστυνομία: "Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε σεκιούριτι - Συνελήφθη ο ένας" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags