Facebook Pixel Αυτή είναι η αλήθεια για τον τραυματισμό του Πινέδα - Ο Μουκουντί που δεν το... πίστευε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 20:56:00

Αυτή είναι η αλήθεια για τον τραυματισμό του Πινέδα - Το δάκρυ του Μουκουντί και η... βουβαμάρα στα Σπάτα

Sportdog Team
Αυτή είναι η αλήθεια για τον τραυματισμό του Πινέδα - Το δάκρυ του Μουκουντί και η... βουβαμάρα στα Σπάτα

Ο Μεξικανός παικταράς της ΑΕΚ έλειψε από το κρίσιμο ματς με τον Άγιαξ για έναν σοβαρότατο λόγο.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Άγιαξ στον ''τελικό'' και δε θα συνεχίσει στην Ευρώπη και για το δεύτερο μισό της σεζόν. Από το σπουδαίο ματς απουσίαζε ο Ορμπελίν Πινέδα, ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ένωση στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Σήμερα, ήρθε στην επιφάνεια ο λόγος για την απουσία του.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης την περασμένη Δευτέρα στα Σπάτα, ο Πινέδα δέχθηκε ένα σκληρότατο τάκλιν από τον Αρόλντ Μουκουντί στην περιοχή της γάμπας και προκλήθηκε ένα βαθύ σκίσιμο με πολύ αίμα! Το ιατρικό επιτελείο παρενέβη πάραυτα, μιας και ο Μεξικανός δεν ήταν σε θέση ούτε να περπατήσει στην αρχή!

Ο Μουκουντί δε διανοούνταν τι έγινε και έφτασε στο σημείο να βάλει τα κλάματα, ενώ οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν  να τον ηρεμήσουν. Ο Καμερουνέζος στόπερ απολογήθηκε για το περιστατικό και οι φήμες περί πειθαρχικού παραπτώματος πάνε... περίπατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μη ψάχνουν πάλι αντίπαλο... στον τελικό του χρόνου οι Παναθηναϊκοί - Από ξεγραμμένος, ισχυρός ο ΠΑΟΚ" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags