Facebook Pixel ’’Βόμβες’’ Σούντγκρεν: ’’Ο Άρης ήθελε να με διώξει με κάθε κόστος - Λατρεύω οπαδούς σαν του ΠΑΟ’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 17:38:00

’’Βόμβες’’ Σούντγκρεν: ’’Ο Άρης ήθελε να με διώξει με κάθε κόστος - Λατρεύω οπαδούς σαν του ΠΑΟ’’

Sportdog Team
’’Βόμβες’’ Σούντγκρεν: ’’Ο Άρης ήθελε να με διώξει με κάθε κόστος - Λατρεύω οπαδούς σαν του ΠΑΟ’’

Ο άσος της Μακάμπι Χάιφα μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του και θυμήθηκε τον τρόπο που έφυγε από τον Άρη.

Η Μακάμπι Χάιφα έγραψε ιστορία στην Αθήνα και κατόρθωσε να προκριθεί, νικώντας τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην έδρα του. Ο δεξιός μπακ των Ισραηλινών, Ντάνιελ Σούντγκρεν, παραχώρησε συνέντευξη στο flash.gr και αναφέρθηκε στη θητεία του στον Άρη και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε εδώ με πολλή δύναμη. Παίξαμε καλή άμυνα. Στο πρωτάθλημα πάντα εμείς είμαστε η ομάδα που έχει την κατοχή της μπάλας, εδώ όμως ξέραμε ότι ακόμα κι αν δεν την έχουμε, θα μας δοθούν οι ευκαιρίες (για να σκοράρουμε). Αυτό ήταν το πλάνο μας.

Είναι ψυχικό ζήτημα. Όταν ξέρεις πως το 1-0 είναι αρκετό, είναι φυσιολογικό οι μεν να βγουν μπροστά και οι δε να οπισθοχωρήσουν. Συνεπώς, ήταν πολύ ωραίο όταν έγινε το 2-0 και θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να μας βάλεις γκολ. Αποδείξαμε πως ήμασταν δυνατοί».

Για την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, ανέφερε:

«Είμαι συνηθισμένος στην ελληνική ατμόσφαιρα. Το λατρεύω όταν οι οπαδοί είναι σαν αυτοί εδώ του Παναθηναϊκού. Έχει μεγάλη ιστορία η ομάδα, οι οπαδοί του είναι τρελοί για την ομάδα τους, με την καλή έννοια της λέξης. Αυτά τα ματς είναι που θέλεις να παίζεις, είναι βαρετό όταν παίζεις χωρίς κόσμο».

Για τη φυγή του από τον Άρη, τόνισε:

«Το πρόστιμο του Άρη δείχνει το πόσο άσχημα μου συμπεριφέρθηκαν. Ήξερα ότι θα με γ@@@@@@ν. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος. Στον Άρη ξέρουν την αλήθεια. Είχα κάποιες καλές χρονιές εκεί και κάποιες κακές. Όταν αναφέρομαι στις κακές νομίζω πως ο κόσμος ξέρει για τι πράγμα μιλάω…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Top Έλληνας στόπερ για ΠΑΟ - "Δώρο" Αλαφούζου και... Ρανιέρι σε Γιοβάνοβιτς - Τον ήθελαν ΑΕΚ, Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags