Ο Μπρούνο Τσιρίλο τόνισε πως έχει κερδίσει πολλές φορές την Ουντινέζε όσο αγωνιζόταν στην Ιταλία και πως ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν δείξει τη σοβαρότητα που έδειξε με την Τότεναμ.

Ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, τονίζοντας πως οι παίκτες του ''Δικεφάλου'' γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τους οπαδούς.

«Έχω κερδίσει πολλές φορές την Ουντινέζε, όταν έπαιζα στην Ιταλία. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, μπορεί να έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά όλοι είναι συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι. Όλοι περιμένουν το ματς αυτό», σημείωσε αρχικά στον ''Sport 103 fm'', ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιρίλο:


Για τις απουσίες Ντι Νατάλε και Ισλα: «Σίγουρα, είναι σημαντικοί παίκτες, αλλά η Ουντινέζε είναι εξελίξιμη ομάδα. Είναι καλό για μας που δεν παίζουν, αλλά η ομάδα πρέπει να πάει εκεί και να είναι συγκεντρωμένη, να έχει πάθος, και να κάνει κάτι καλό.

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε την καλή πορεία και το αήττητο που έχουμε στο Γιουρόπα και να μην γνωρίσουμε την ήττα. Είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με τα προηγούμενα. Θέλουμε πάντως να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη».


Για το αν υπάρχουν ομοιότητες με το ματς επί της Τότεναμ: «Ελπίζω, το εύχομαι, να γίνει ένα ματς όπως με την Τότεναμ, αν η ομάδα πάει με την ίδια νοοτροπία, με την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και θα πάμε για κάτι καλό την Πέμπτη».

Για την διαφορά στο α' και στο β' ημίχρονο στην Κρήτη: «Δείξαμε δύο εξίσου καλά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα. Η ομάδα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, δεν είχε καμία ευκαιρία ο ΟΦΗ. Στο δεύτερο θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, δεν παίζαμε όμως μόνοι μας. Στο δεύτερο ο ΟΦΗ είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά αυτό είναι λογικό. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν σκέφτονται μόνο την Ουντινέζε ή και το ντέρμπι με τον Άρη: «Το μυαλό μας τώρα είναι στο ματς με την Ουντινέζε. Είναι μεγάλο γεγονός για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι. Μετά θα ασχοληθούμε με τον Άρη. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο και για μας αυτό το ντέρμπι. Αυτήν την βδομάδα μας περιμένουν δύο σημαντικά παιχνίδια».

Για το αν έβαλε στοίχημα με φίλους του στην Ιταλία για το ματς της Πέμπτης: «Δεν παίζω στοίχημα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον φίλο μου στην Ιταλία. Όλοι οι φίλοι μου πάντως στην Ιταλία είναι μαζί μου και υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ, παρότι η Ουντινέζε είναι ιταλική ομάδα».

Για το πώς είναι η ζωή χωρίς τον Κοντρέρας: «Έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Ο ΠΑΟΚ έχασε μια μεγάλη προσωπικότητα. Εύχομαι κάθε καλό στον Πάμπλο. Σίγουρα θα εύχεται και αυτός το καλό του ΠΑΟΚ».

Για το να ήρθε η ώρα για το πρώτο του γκολ φέτος: «Μακάρι να σκοράρω…»

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Φρίουλι: «Ξέρω ότι δε θα είμαστε μόνοι στο Ούντινε, γιατί θα έρθουν πολλοί οπαδοί μας. Θα έχει τη δυνατότητα το Ούντινε και η Ιταλία να μάθουν τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ»