Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο θριαμβευτικό 0-4 επί της Μπότεφ και στις δηλώσεις του ήταν όλο… φαρμάκι για τον Φατίχ Τερίμ, χωρίς να τον κατονομάσει πάντως.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι με τον Ντιέγκο Αλόνσο όλα είναι διαφορετικά και προς το καλύτερο για τους κυπελλούχους Ελλάδας, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς των «πράσινων» να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

«Όταν νιώθω καλά παίζω με αυτόν τον τρόπο και πέρυσι ίσως δεν ήμουν τόσο καλά. Φέτος είναι όλα καλά, σέβομαι τον προπονητή μας. Σήμερα είμαι χαρούμενος, πέτυχα δύο γκολ, μπορεί το ένα να το μετράνε ως αυτογκόλ, αλλά εγώ το μετράω.

Τώρα παίζουμε πολύ πιο σύγχρονα, είμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση από πέρυσι. Εγώ όταν έχω την μπάλα δεν σκέφτομαι δύο φορές, αμέσως εκτελώ και επιτίθεμαι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο προπονητής μας από την πλευρά του μας αφήνει και μας δίνει αυτές τις δυνατότητες. Δεν μας φωνάζει να μην χάσουμε τη μπάλα, όταν γίνεται αυτό φωνάζει "έλα πάμε να την πάρουμε ξανά" και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγεί.

Ίσως η κατάσταση πέρυσι να μην ήταν η καλύτερη, αλλά θέλω να καλέσω τους οπαδούς μας στο ΟΑΚΑ στο σημαντικό ματς με τον Άγιαξ. Ίσως πέρυσι να υπήρχαν κάποιες καταστάσεις, να μην θέλουν εμένα ή κάποιον άλλον, ωστόσο είμαστε όλοι μια ομάδα, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Πιστεύω πως μπορουμε να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ και να δείξουμε στον Άγιαξ πως είμαστε μεγαλύτεροι. Ο προπονητής του Άγιαξ είναι φίλος μου και ξέρω πώς παίζει, θα θέλει την κατοχή. Έχουμε ποιότητα και πιστεύω με τους οπαδούς μας μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Τζούριτσιτς.