Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει τονώσει σε όλους τους τόνους, ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, το μπάσιμο της Λέστερ όμως θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση. Βλέπετε η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης, συζητώντας με πολύ δυνατά ονόματα όπως ο Γουίλφριντ Ζαχά και ο Έλληνας επιθετικός είναι στο επίκεντρο, αφού έχει γίνει πόλος έλξης μετά την περσινή σεζόν, κατά την οποία σκόραρε 23 γκολ και έβγαλε 9 ασίστ.

Αυτό αποδεικνύει η νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 24χρονο φορ, η οποία αγγίζει τα 27 εκατ.Ευρώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος προς το παρόν παίζει άμυνα και μένει στο "δεν πωλείται", ενώ περιμένει τον ποδοσφαιριστή για νέο συμβόλαιο. Υπενθυμίζεται, ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού απέρριψε πολύ μεγάλες προτάσεις, που υπερέβαιναν τα 25 εκατ. ευρώ, από Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ίπσουιτς και Μπολόνια.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με τον Άγιαξ και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του όμως δεν άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι του «Τριφυλλιού», το οποίο ηττήθηκε με 1-0 από το γκολ του Μπέργκχαουζ. Όλα δείχνουν, ότι η υπόθεση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» θα ξεκαθαρίσει μετά τη ρεβάνς με τους Ολλανδούς στο Άμστερνταμ.

Την Κυριακή ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε και ένα πολύ ευχάριστο νέο από την προπόνηση, με την παρουσία του Γιώργου Βαγιαννίδη στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας δεξιός μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού για τη ρεβάνς με τον «Αίαντα». Εν αντιθέσει με τον «Βάγια» ο Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε θεραπεία λόγω ενός σφιξίματος στο δικέφαλο και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Πέμπτης.