Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετά το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα. Ο 20χρονος στόπερ αποκάλυψε τα συναισθήματά του μετά το 4-0 με τη Σάμροκ Ρόβερς, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι του και όπως τόνισε θα ήθελε να επιστρέψει στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολλές οι σκέψεις, ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι συναισθήματα μεγάλης χαράς, ικανοποίησης, συγκίνησης. Και μια στεναχώρια γιατί σκέφτηκα ότι ήρθα εδώ πριν πολλά χρόνια, μικρό παιδί… Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν αυτό που έζησα σήμερα. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι».

Για την συγκίνησή του: «Γυαλίζουν τα μάτια μου, ε; Γυάλιζαν τα μάτια μου στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά συγκρατήθηκα. Πολύ κοντινό να κλάψω δεύτερη φορά… Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, θα δούμε. Δεν ξέρω με τι μαντινάδα θα μπορούσα να αποχαιρετήσω».

Για το αν έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στο μέλλον: «Εννοείται, εδώ μεγάλωσα, εδώ είναι το σπίτι μου».

O Κουλιεράκης αποθεώθηκε εντός του γηπέδου από όλη την Τούμπα. Οι εκδηλώσεις λατρείας συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, αφού ο Κουλιεράκης κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια πολιορκήθηκε από τον κόσμο που τον περίμενε για να βγει μια φωτογραφία μαζί του.