Ένα ακόμα βραβείο απέσπασε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς για το πρώτο ματς των Play off του Europa League, λαμβάνοντας σχεδόν το 35%  των ψήφων, ενώ στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερες στο γήπεδο της Τούμπας για τα Play Offs του UEFA Europa League 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του κόντρα στους Ιρλανδούς, πέτυχε τέσσερα γκολ, κράτησε ανέπαφη την εστία του και κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού στο Δουβλίνο την ερχόμενη Πέμπτη (29.08, 22:00).

Εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο Ντέλιας πραγματοποίησε μία γεμάτη εμφάνιση, ταλαιπώρησε σε πάρα πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη άμυνα, ήταν άψογος τακτικά, ενώ σημείωσε κι ένα πανέμορφο γκολ με αψεγάδιαστο πλασέ.

Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze έλαβε το 34,87% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, στο τελευταίο του παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας πριν αναχωρήσει για Γερμανία, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο εξαιρετικός Τάισον, που βρήκε δίχτυα για ένα ακόμα παιχνίδι».