O ΠΑΟΚ θα σφραγίσει στη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς το εισιτήριο για τη League Phase του Εuropa League και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ανυπομονεί να αγωνιστεί σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (28/8) ο Κροάτης τερματοφύλακας εκπροσώπησε τους παίκτες των πρωταθλητών, αναφέροντας σχετικά: «Όταν βλέπεις τις ομάδες στο Europa League καταλαβαίνεις το επίπεδο, πόσο μεγαλώνει κάθε χρόνο, γίνεται πιο ενδιαφέρον. Το Europa League γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο. Κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ξεχωριστή, ανυπομονώ».

Επίσης, είπε:

Για την αμυντική βελτίωση του ΠΑΟΚ: «Όχι μόνο για τον τερματοφύλακα, αλλά και για τον προπονητή και για τους υπόλοιπους παίκτες είναι ζητούμενο το μηδέν παθητικό. Στην αρχή της σεζόν δεχθήκαμε κάποια γκολ που δεν έπρεπε, αλλά βελτιωνόμαστε και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο».

Για το πόσο εύκολο είναι να είναι συγκεντρωμένη η ομάδα του με το 4-0 του πρώτου αγώνα: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, πρέπει να σκέφτεσαι μόνο αυτό. Είναι ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα πρέπει να τα σκέφτεσαι, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».