ΠΑΟΚ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στο League Phase του Europa League την Φενέρμπαχτσε, την Πόρτο, την Ρέιντζερς, την Βικτόρια Πλζεν, την Στεάουα Βουκουρεστίου, τον ΠΑΟΚ, την Μπόντο Γκλιμτ και την Τβέντε.

Στην ιστοσελίδα «unitedinfocus.com», που ειδικεύεται πάνω σε θέματα των «κόκκινων διαβόλων», δεν έχασαν χρόνο και αφού παρέθεσαν μία μίνι παρουσίαση για κάθε ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο τους, έκαναν και πρόβλεψή τους για το αποτέλεσμα στα οκτώ παιχνίδια.

Η μοναδική αντίπαλος που θεωρούν ότι θα κερδίσει την Μάντσεστερ, είναι η Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο με σκορ 2-1. Με τις υπόλοιπες, πιστεύουν ότι είτε η Γιουνάιτεντ θα αναδειχθεί ισόπαλη, είτε θα κερδίσει. 

Κόντρα στον ΠΑΟΚ «βλέπουν» νίκη με 2-0. Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται: «Ο ΠΑΟΚ είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα, πρωταθλητής. Σκόραρε 87 γκολ και δέχθηκε μόλις 36 στην περσινή σεζόν και ξεκίνησε θετικά και τη φετινή σεζόν. 

Το γνωστό μας πρόσωπο είναι ο Σόλα Σορετίρε. Περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ να δώσει μια δυνατή μάχη και να «τρομάξει» τη Γιουνάιτεντ, αλλά η ανώτερη ποιότητα και το πλεονέκτημα έδρας να κερδίσουν στο τέλος.

Πρόβλεψη: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΠΑΟΚ 2-0».