Ντενίζ Μπαϊκαρά: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τούρκος ποδοσφαιριστής Στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, τους παίκτες που πρέπει να προσέξουν οι Θεσσαλονικείς, ενώ προέβλεψε και το πιθανό σκορ της αναμέτρησης.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

«Η Γαλατά είναι πολύ ανεβασμένη, αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Η Γαλατά έχει κάνει το 6/6 και στο τελευταίο παιχνίδι που ήταν πολύ καλή, έπαιξε την καλύτερη μπάλα της χρονιάς. 

Όμως και ο ΠΑΟΚ έχει από πίσω μέχρι μπροστά απίστευτους παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητή, οπότε μπορεί να κάνει τη ζημία. Για μένα η Γαλατά είναι ένα βήμα μπροστά, αλλά ο ΠΑΟΚΚ είναι ΠΑΟΚ».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη τουρκική ομάδα:

«Εκεί που χάνει μπάλα η Γαλατά, πρέπει ο ΠΑΟΚ αμέσως να την κερδίζει. Αν βγει σωστά η πρώτη μπάλα, μπορεί να πάρει κάτι από εκεί ο ΠΑΟΚ. Η Γαλατά θέλει να κερδίζει σκοράροντας αμέσως ένα γρήγορο γκολ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγαίνει σωστά και να μην χάνει τις μπαλιές».

Τέλος, για τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην Γαλατά, τόνισε πως: 

«Ο επιθετικός, ο Όσιμεν είναι η μισή ομάδα. Αυτόν πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Ο Ικάρντι θα είναι έτοιμος σε μια εβδομάδα περίπου. Αν παίξει ο Μπατσουάι δεν είναι τόσο επικίνδυνος».

Κλείνοντας, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά έκανε πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, εκτιμώντας πως η αναμέτρηση θα τελειώσει με: «2-1 για τη Γαλατά».

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime