ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατά με 3-1 στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League και ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου - σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ένας εκ των απεσταλμένων του ομίλου, Metromedia, ο Κώστας Πετρωτός - ήταν μετά από το τέλος της αναμέτρησης κυριολεκτικά «σκασμένος».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime

Πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη, ειδικά με την παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Γαλατά του έδωσε χώρους, βρήκε τρόπους να φτάσει στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν σκόραραν οι ασπρόμαυροι.

Έχασαν, μάλιστα, την ευκαιρία να προηγηθούν, αν και αντιμετώπιζαν μία ποιοτική ομάδα, η οποία επιχειρούσε να παίξει με τον Όσιμεν και αν αξιοποιήσει την παρουσία του. «αντέξαμε, αλλά ήμασταν και άτυχοι», λένε στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε και έλλειψη συγκέντρωσης σε καίριες χρονικά στιγμές.  Την ίδια στιγμή; Το γκολ στο φινάλε ίσως κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να το είχε αποφύγει, μιας και η βαθμολογία είναι πλέον ενιαία, οπότε ίσως… στοιχίσει.

Πηγή: metrosport.gr

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime