Γιάννης Γκιτσιούδης: Η παρουσία του Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν κομβική για τον ΠΑΟΚ στο άκρως απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στο Αλί Σαμί Γεν, μιας και κράτησε την ομάδα του στο ματς ουκ ολίγες φορές και ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τοποθετήθηκε για την εμφάνισή του.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι
Intime

Για τον Κοτάρσκι και τι θα γινόταν αν ήταν στην εστία ο ίδιος: «Αν ήμουν εγώ; Θα τρώγαμε παραπάνω γκολ και θα χάναμε… Είναι θέμα ημέρας. Μπορεί να μην έτρωγα και τίποτα, αλλά μάλλον πολλά. Είναι ανεβασμένος ο Κοτάρσκι, στο μυαλό του ίσως αρχικά ήταν αν θα μείνει ή θα φύγει, αν πάρει μεταγραφή. Σιγά-σιγά δείχνει την αξία του και προσφέρει. Αν είχε και παραπάνω βοήθεια από την άμυνα θα ήταν ακόμα καλύτερος. Χθες έπιασε τα άπιαστα, ήταν πάρα πολύ καλός. Αυτά τα ματς μετράνε ακόμα πιο πολύ και ειδικά για τον τερματοφύλακα. Πάντα να είναι έτσι, μπράβο του. Εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη σ’ όλη την ομάδα και σ’ όλο τον κόσμο».

Για το αν είναι ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος του πρωταθλήματος: «Μέχρι στιγμής συμφωνώ ότι είναι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην έχουμε καμία διαφορετική εμφάνιση σε κάποια στιγμή. Πρέπει όλοι οι φίλαθλοι σε κάθε περίπτωση να τον δικαιολογούμε. Και με μια άσχημη εμφάνιση δεν πρέπει να τον κατηγορήσουμε. Σώζει και κρεμάει μια ομάδα».

Για το αν τον φοβίζει κάτι στον Κοτάρσκι: «Καθόλου. Ο Κοτάρσκι είναι πάρα πολύ καλός. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Σκέφτηκα αρχικά «μακάρι να βγει» ως επιλογή. Δεν τον πίστευα. Με τον καιρό είναι στο χέρι του καθένα και ειδικά του τερματοφύλακα να δείξει ότι αξίζει και πρέπει να τον προσέχουμε. Αν έχει ακόμη καλύτερη καθοδήγηση στην άμυνα θα ήταν ακόμη καλύτερος», είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι
Intime