Γαλλία: Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λυόν, στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, γνωρίζοντας την ήττα και μετά το παιχνίδι πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την εικόνα των Ερυθρόλευκων στην L' Equipe.

Φάση από το Λυόν - Ολυμπιακός
Intime

yannousto: « Βρίσκω τον ενεργό πρωταθλητή του Europa Conference League πολύ αδύναμο»

Gloireariollo: « Ουάου η μικρή Λιόν κατάφερε να κερδίσει τον κάτοχο του Conference League»

PSGdidine: « Μην ενθουσιάζεστε για την νίκη, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στο Champions League σε ένα πολύ κακό πρωτάθλημα, δεν είναι τρελό το να τους κερδίσεις… αλλά ήταν απαραίτητο για να αποφευχθεί η κρίση και αυτό συνέβη! »

IndomitableLionForever: « Ο αντίπαλος ήταν πολύ αδύναμος, περιμένουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια για να κρίνουμε».

sam.benoist: «Παρά το ότι ήταν εύκολο απέναντι σε μία τόσο αδύναμη ομάδα, η Λιόν δεν έχει άμυνα, δεν θα πετύχει τίποτα φέτος»

Papaye 7: « Ο Τολισό είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Ο Τσέρκι πέτυχε το γκολ αλλά δεν ήταν τόσο καθοριστικός στη δημιουργία ευκαιριών. Η συνέπεια του στις πάσες και στην ντρίμπλα είναι κατώτερη του Τολισό.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλή ομάδα, αλλά έκανε κάποιες ευκαιρίες που τρόμαξε την Λιόν. Η ισοφάριση παρολίγο να συμβεί. Για αυτό να είστε ταπεινοί φίλοι της Λιόν»

Adam346: « Ένα 100% Αλγερινό απόγευμα, με γκολ από τον Τσέρκι και τον Μπενραχμά έναν Γάλλο- Αλγερινό  και έναν Αλγερινό γεννημένο στην Γαλλία, μπράβο στα αδέρφια μου για τη νίκη της Λιόν επί του Ολυμπιακού»

Nanni27: «Βρήκα το ματς του Τσέρκι εντυπωσιακό: Αποτελεσματικές κατοχές, ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις, και ακριβείς πάσες, όλα μαζί σε συνδυασμό με το όμορφο γκολ. Έδειξε πλήρως το ταλέντο του!! Και η Λιόν ήταν συντονισμένη και με πολύ καλό χαρακτήρα, ακριβώς ότι θέλουμε να βλέπουμε από αυτή την ομάδα».

liluxe69: « Η Λιόν δηλώνει παρόν στο ευρωπαϊκό κύπελλο».

googlegaut_21: «Μπράβο Λιόν! Στηρίζω Μαρσέιγ αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε τις ομάδες που έχουν DNA για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Όχι σαν την Λανς που έχασε από τον Παναθηναϊκό (που βρίσκεται πιο κάτω από τον Ολυμπιακό) ή την Νις που ήταν απογοητευτική απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μαρσέιγ, η Μονακό και η Λιόν ξέρουν πως να κάνουν μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες».

cricriduclair: « Έχω διαβάσει μερικά απαίσια πράγματα για τον Τολισό, ακόμα και από φίλους της Λιόν. Αλλά βδομάδα με βδομάδα, παιχνίδι το παιχνίδι επιστρέφει στην πολύ καλή του εικόνα. Τι θα γίνει αν η ολόκληρος ο σύλλογος της Λιόν επανέλθει, χάριν σε αυτόν;»

Hakim93footsalle: « Όταν σας λέμε ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για Ευρώπη! Μπράβο Λιόν!»

didieraimelefoot: « Η Λιόν κάνει την Γαλλία να ονειρεύεται»

aure69: « Η Λιόν είναι ακόμα εδώ. Η ομάδα έπαιζε πολύ καλά εδώ και τρία παιχνίδια αλλά δεν ανταμείφθηκε. Το παιχνίδι με την Μαρσέιγ ήταν ατύχημα. Σήμερα, ξανά, έπρεπε να κερδίσουμε 5-0 αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο τέρμα. Δεν αγχώθηκα καθόλου, καθώς η ομάδα παίζει καλά και δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Τολισό έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν.

sebastien.b422: « Σοβαρό παιχνίδι από την Λιόν. Κρίμα που το γκολ του Τσαλέτα δεν μέτρησε…»

Shakaaaaaa: « Είμαι φίλος της Λιόν, αλλά μην παρασύρεστε από την νίκη. Η ομάδα που είχαμε απέναντι μας ήταν σχεδόν τίποτα. Δεν ήταν καν επιπέδου Ligue 1. Θα το διαπιστώσετε απέναντι στην Τουλούζ», αναφέρουν μερικά από τα σχόλια στην Γαλλία.

Φάση από το Λυόν - Ολυμπιακός
Intime