Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει μία κατάσταση, καθώς προέρχεται από δύο ήττες, δεν φαίνεται να επηρεάζει τον Λουτσέσκου πως έχει να αντιμετωπίσει μία ομάδα από τη Ρουμανία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως ήθελε να τονίσει ότι κάναμε αρκετά μεταγραφές και για αυτό θέλουμε χρόνο. Με κάθε αφορμή το έλεγε, ενώ έκανε διάφορες παρατηρήσεις για τις επιλογές και τις αλλαγές που σημειώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι. Δημοσίως βρίσκει τον τρόπο να βρίσκει άλλοθι. Όταν χάνει μπορεί να κάνει ή να πει πράγματα που να ξεφεύγουν μίας κατάστασης. Τώρα είναι σε μία φάση, ακόμα και στον Σαββίδη, για τον οποίο γέλασε και υποστήριξε πως ήθελε να δώσει πίεση σε εκείνον και από την άλλη να φτιάξει το γκρουπ», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου παραδέχθηκε πως υπήρξαν πολλές προσθήκες και θα χρειαστεί η ομάδα χρόνο για να βρει τα πατήματά της και να παρουσιάσει το κανονικό της πρόσωπο, ενώ ένα από τα θέματα που ψάχνει λύση είναι στην επίθεση και κάπως έτσι δεν έγινε κουβέντα για Στεάουα (που τους ξέρει πολύ καλά).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα