Ράζβαν Ρατς: Γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει καλά τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ ξέρει πως θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αναφέρεται στο παιχνίδι της Τούμπας  στο digisport.ro.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Για τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Από τη δική μου άποψη, είναι δύσκολο να εξισωθεί η ατμόσφαιρα, η πίεση και όλα όσα κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες. Δύσκολα το βρίσκεις αυτό στην Ευρώπη. Έχουν φανταστικό πάθος, είναι εξαιρετικά φανατικοί. Κουβαλάνε την ομάδα τους στη νίκη και οι πανηγυρισμοί τους μετράνε πολύ όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει».

Για το πώς μπορεί η Στεάουα να κάνει την έκπληξη στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο και θα είναι περίπλοκο. Ούτε ο ΠΑΟΚ περνάει τις καλύτερες στιγμές του. Θα είναι ένα παιχνίδι για το ποιος είναι ποιος. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο σερί ήττες... Είναι μια ομάδα με τις αδυναμίες της, δεν είναι ανίκητη. Οι Έλληνες είναι πιο δύσκολο να νικηθούν στην έδρα τους. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από αυτούς της Στεάουα. Ας μην ξεχνάμε και την επιρροή των οπαδών του ΠΑΟΚ».

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίζει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Μιλάμε για τον γιο του, τον Ραζβάν, αλλά ταυτόχρονα είναι και Ρουμάνος. Η Στεάουα είναι από τη Ρουμανία, έχει παίκτες της στην Εθνική ομάδα και θα είναι εκεί και γι' αυτούς», είπε ο Ράζβαν Ρατς.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime