Γιώργος Κατσικάς: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καθώς και του Ηρακλή και μίλησε για την εικόνα των ''ασπρόμαυρων'' στη χθεσινή (3/10) αναμέτρηση με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Για το ΠΑΟΚ - Στεάουα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, με άφησε άφωνο το αποτέλεσμα του αγώνα, μπορεί να είναι πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα, αλλά δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι καλύτερος ακόμα και από πέρσι έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά με εξέπληξε η εικόνα των Ρουμάνων στο γήπεδο που ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο. Περιμένω από τον ΠΑΟΚ να βγάλει τη χημεία που ενδεχομένως του λείπει, αυτό είναι κάτι που ξέρει ο προπονητής και οι συνεργάτες του»

Για την αντικατάσταση του Κουλιεράκη από τον Μιχαηλίδη: 

«Ξέρουμε ότι ο Κουλιεράκης έκανε δύο εντυπωσιακές σεζόν με τον ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά ο Μιχαηλίδης πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό και για να επανέλθει χρειάζεται έναν χρόνο, ειδικά έχοντας το βάρος του βασικού πάνω του. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν παίζει.

Η λειτουργία της ομάδας είναι το πρώτο και το τελευταίο. Όπως ένας επιθετικός χάσει τετ α τετ θα του πούμε γιατί δεν ευστόχησε, το ίδιο μπορεί να τύχει και στην περίπτωση του αμυντικού που μπορεί να κάνει ένα λάθος που θα στοιχίσει», είπε ο Γιώργος Κατσικάς.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime