Ραζβάν Λουτσέσκου: Αντίστροφη μέτρηση στον ΠΑΟΚ για τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης (24/10) κόντρα στην Πλζεν για τη League Phase του Europa League και ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Σημαντικό με την έννοια ότι θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη, με δεδομένο ότι έχουμε χάσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Αν δεν κερδίσουμε, θα ξεκινήσει μία πίεση σχετικά με τη βαθμολογία και με τους πόντους τους οποίους θα έχουμε μαζέψει.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο ο οποίος είναι πολύ καλά οργανωμένος, καθώς έχει έναν απλό τρόπο παιχνιδιού, αλλά αποτελεσματικό. Δεν είναι μια ομάδα η οποία θα δοκιμάσει πολύ περίεργα πράγματα. Είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο να παίζει απλό ποδόσφαιρο και να πηγαίνει στις δεύτερες μπάλες με πάρα πολύ μεγάλη ένταση.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το στιλ παιχνιδιού. Είναι μια έμπειρη ομάδα, όπως είμαστε, βέβαια, και εμείς. Σίγουρα θα πρέπει να κρατήσουμε το υψηλό τέμπο στο παιχνίδι, να έχουμε ένταση, να προσπαθήσουμε να διαταράξουμε την ισορροπία που θα έχει ο αντίπαλος και από εκεί και πέρα να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό.


Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση σαν γκρουπ και μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά είναι ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουμε δεδομένων και των αποτελεσμάτων που είχαμε μέχρι στιγμής», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.