ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν: Ο Μίροσλαβ Κούμπεκ εστίασε στα αμυντικά κενά του ΠΑΟΚ, τα οποία η ομάδα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να πάρει τη νίκη στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει νίκη όπως και η Βικτόρια Πλζεν και αν θα μετρήσει η θέληση των δυο ομάδων για την νίκη: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα πιέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς, είναι ευκαιρία για αυτούς. Και εμείς έχουμε δύο ισοπαλίες και έχουμε ανάγκη για βαθμούς, οπότε και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη. Είμαστε έτοιμοι».

Ο Μίροσλαβ Κούμπεκ
InTime / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για το τι πιστεύει ότι δίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία επιθετική ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε αμυντικά. Από την άλλη, πιστεύουμε ότι έχει κάποιες ατέλειες στο αμυντικό κομμάτι και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε».

Για το αν θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα, ελέω του ερχόμενου ντέρμπι με την Σπάρτα: «Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς. Πολεμούσαμε όλη την χρονιά για να βγούμε στην Ευρώπη και οι οπαδοί μας δεν θα συγχωρούσαν αν κάναμε αυτές τις υποχωρήσεις. Θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά ο βασικός κορμός θα είναι ίδιος και στα δύο παιχνίδια».

Για το αν οι νεαροί παίκτες θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Έχουν ήδη παίξει σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Είναι ισχυρές προσωπικότητες, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους και αντέχουν την πίεση».

Για το γεγονός ότι έχουν αγώνα κάθε τρεις μέρες και αν είναι εύκολο να προετοιμαστούν για κάθε αγώνα ξεχωριστά: «Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζεις συνεχώς αγώνες αλλά σίγουρα το δουλεύουμε. Οι παίκτες είναι έτοιμοι αλλά εμείς στο προπονητικό τιμ κοιμόμαστε λιγότερο».

Ο Μίροσλαβ Κούμπεκ
InTime / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για το τι παίκτες θα υπολογίσουμε να δούμε στον αυριανό αγώνα και αν ο Τσερβ υπολογίζεται στην βασική 11αδα: «Ο Τσερβ είναι βασικός λίθος του οικοδομήματος της ομάδας και στον βασικό κορμό. Βέβαια, χωρίς αυτόν πήραμε 2 νίκες. Παραμένει όμως ισχυρό στέλεχος της ομάδας».

Για το αν μπορεί η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη λόγω των πολλών ευρωπαϊκών ταξιδιών: «Βοήθησε η διακοπή αλλά όλοι οι παίκτες παίζανε στις Εθνικές τους. Με την Παρντούμπιτσε για παράδειγμα κάποιοι είχαν βαριά πόδια, αλλά τα στατιστικά έδειξαν ότι, τα πήγαν πολύ καλά ειδικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης».