Αγανακτισμένος είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ με την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, κυρίως όμως με το στήσιμο της ενδεκάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι "ασπρόμαυροι" έμειναν πίσω στο σκορ με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν έκαναν πολλά λάθη και ήταν ομολογουμένως απαράδεκτοι. Στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκαν πιο φρέσκοι και πάλι όμως, έπρεπε η τσέχικη ομάδα να μείνει με 10 λόγω της αποβολής του Αντού, για να αποκτήσουν ενέργεια και να ισοφαρίσουν, παίρνοντας τον πρώτο βαθμό στη League Phase του Europa League.

Ο κόσμος διατύπωσε σοβαρούς προβληματισμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο μέσος ΠΑΟκτσής είδε, ότι η ομάδα έπασχε στο κέντρο με τον Μπακαγιόκο, αναρωτιέται γιατί δεν χωρά ο Θυμιάνης έστω και σαν αλλαγή, προτείνει να μην ξαναβγεί ο Ντεσπότοφ από την ενδεκάδα, αλλά και να δοθεί περισσότερο χρόνος σε Τισουντάλι-Τσάλοφ, αφού φάνηκε ότι ο Μπράντον Τόμας ήταν ανέτοιμος.

Το Sportdog συγκέντρωσε τα πιο ζουμερά σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Ήρθε η μεγάλη ώρα για να γίνει μπακ ο Σέρβος μας. Μόλις γύρισε πίσω θύμισε Βιερίνια. Μπήκε ο Ντεσπότοφ και έκανε σε είκοσι λεπτά ό,τι δεν έχει κάνει ο Ζίφκο από τον Αύγουστο ως εξτρέμ. Ξέρετε πως είναι να οδηγάς Φεράρι και μετά Όπελ Μερίβα; Ξέρουν τα αριστερά μπακ μας. Προχωράμε, στόχος το πρωτάθλημα!

Είχαμε να δούμε 3-5-2 από την εποχη του Γκαρσια.

Κακό το αποτέλεσμα, αλλά όπως πήγε το ματς πάλι καλά να λέμε. Δύσκολα τα πράγματα για την Ευρώπη φέτος δυστυχώς. Από την άλλη ΠΑΟΚ είσαι, όλα πιθανά είναι. Πάμε δυνατά και όπου βγει. Μέχρι την κόκκινη κάρτα πάντως η εμφάνιση ήταν χάλια.

2 ματς με κουτσοχωρια στην Τούμπα και οι 2 με 10 μόνο το ένα καταφέραμε και φέραμε Χ που είναι πάλι μεγάλη γκέλα με τεράστια λάθη του προπονητή...πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει και αυτός να ανέβει επίπεδο και να μην είναι τόσο μέτριος....

Ωραία μπράβο πήραμε το Χ από το μεγαθήριο μέσα στην Τούμπα εστοκ στο 93. Όχι σαν παλιότερα που κέρδιζαν μέσα στους μικρούς κάτι Ντόρτμουντ μέσα κάτι Τότεναμ μέσα, Φενέρ κτλ. Μερικοί πατάνε κ καρδούλες για το Χ

Πρώτη φορά είδαμε δύο φορ μαζί και είδαμε το αποτέλεσμα. Οταν αρχίζει η ομάδα να γεμίζει τον άξονα στο 76 είναι αργά. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ήρθε. Πολύ χαίρομαι που όσοι ήρθαν από τον πάγκο ειδικά ο Βούλγαρος εξέθεσαν τον εμμονικο. Μήπως να μάθεις νάρκισσε Λουτσε από τα επαναλαμβανόμενα λάθη σου και να αλλάξεις σύστημα;

Δηλαδή έπρεπε να πονέσουν τα μάτια μας για να κάνουν όλοι στην ομάδα τα βασικά… Ήθελε πολύ μυαλό να δει κανείς ότι παίκτης Μπακαγιόκο δεν υπάρχει και Οττο Ζίφκοβιτς δεν μπορούσαν σήμερα… Ή ότι ο Μπράντον ήταν ανέτοιμος….

Ματς που θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, εμφανιστήκαμε μετά το 80’! Τουλάχιστον σώσαμε το Χ!

Κρατάμε μόνο ότι γυρίσαμε στο παιχνίδι. Ώρα να μπαίνει ο Ντεσποντοφ βασικός πλέον! Και δεν είναι κακό να δοκιμάσει και δύο επιθετικούς μαζί πια!

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά μετά το 60' ξύπνησε στον πάγκο,στο ίδιο έργο θεατές.... λάθος στήσιμο από την αρχή καμία διόρθωση ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο και τρέξε να προλάβεις ότι μπορείς στο τέλος..... Κρίμα γιατί μπορούνε αλλά δεν το δείχνουν.

Το να βρίζουν τον Λουτσέσκου η Αθηναίοι λογικό μιας και είναι ο εφιάλτης τους αλλά να τον βρίζουν οπαδοί τις ομάδας μας έχει καταντήσει ποιο γραφικό και από το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη! Ευτυχώς η Τούμπα δεν είναι διαδίκτυο και εκπέμπει υγεία, το απέδειξε και σήμερα στηρίζοντας την ομάδα μέχρι το τέλος! Μην αγχώνεστε το Μάιο πάλι συγνώμη στρατηγέ μου θα λέτε στον προπονητή των μεγαλύτερων επιτυχιών του συλλόγου!

Αυτες τις αλλαγες επρεπε να τις κανεις στο ξεκινημα του 2ου ημιχρονου ρουμανε μαζι με.την αλλαγη συστηματος..ελπιζω σημερα ολο αυτο να σου γινει μαθημα για την συνεχεια και να σταματησεις τα κομπλεξ σου και τις εμμονες σου με ενα συστημα που εκανε την ομαδα προβλεψιμη..Υ.Γ παμε ολοι να βγαλουμε ντεσποτοφ MVP.. το αξιζει με το παραπανω αλλα και να στειλουμε.ενα μνμ στον ρουμανο οτι αυτος ο παικτης δεν πρεπει βγαινει απο την 11αδα.

Όταν σταματήσει αυτό το εμετικό γύρισμα της μπάλας θα δούμε ποδόσφαιρο. Μέχρι τότε παραμυθιαστειτε με το υποτιθέμενο μπιλνταπ και πάρτε κολυρια.

Το σημερινό πρέπει να γίνει μάθημα στον Λουτσεσκου δεν γίνεται ειτε παίζουμε με Μπαρτσελονα ειτε με Παναχαϊκή να κατεβάζει το ίδιο σύστημα. Πέρυσι στους 4 τελευταίους αγώνες αλλάξαμε λίγο τακτική και τους πήραμε όλους. Φέτος πάλι το ίδιο βιολί και δεν έχουμε ούτε με νίκη στα σημαντικά ματς. Αλλά όσοι κάνουμε κριτική στον στρατηγό είμαστε κακοί μάλλον και δεν θελουμε το καλό της ομάδας.

Μη φοβάσαι να παιζεις με 2 επιθετικους ρε. Μονοτερμα τους ειχες. Τσαμπα ισοπαλια. 2πλο στο Μάντσεστερ

Ντεσποτοφ mvp άντε να αρχίσει να ανεβενει .. δώσε χρόνο στα καινούργια τα φορ Ρουμάνε !!

Το μόνο θετικό σήμερα είναι πως όταν έμεινε με 10 ο αντίπαλος ο λουτσεσκου αποφάσισε να παίξει με δύο φορ

Τουλάχιστον να καταλάβει έστω έτσι ο Ρουμάνος ότι υπάρχουν και οι Ντεσπότοφ, Τισουντάλι φορ. Τον εξέθεσαν σήμερα.

Ξεκινά επιτέλους τον Ντεσποντοφ βασικό μας έχει βγάλει ο άλλος τα μάτια

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να χαρείτε με την ισοπαλία όποιος είδε το ματς είδε ότι δεν μπορείς με την πλζεν που αν δεν έπερνε κόκκινη ούτε ένα γκολ θα έβαζες γιατί ο λουτσε είναι κολλημένος και παίζει συνεχώς το ίδιο πράγμα που ξεκίνησες να παίζεις μπάλα στο 80 αν εσένα αυτό σε ευχαριστεί και χαίρεσαι με την αποψινή σου εμφάνιση τι να πω μάλλον κάτι δεν πάει καλά

Ας του εξηγήσει κάποιος την κυριακη στη κερκίδα ότι υπάρχει και άλλο σύστημα εκτός από το 4-2-3-1 . Και μη ξεχάσει να ξαναβάλει τον ντεσποτοφ στο 70

Μέχρι να βγει ο μπακαγιόκο έξω παίζαμε με 10. Ο Ζίφκοβιτς έπαιξε μπάλα τα τελευταία 10 λεπτά. Μέχρι το 80 δεν βλεπόταν… Ο Θύμιανης δεν έχει θέση στην ομάδα;; Αν ξεκινούσε από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο ντεσποτοφ το ματς θα έληγε 4-2

Βάλε ρε τον Βούλγαρο από την αρχή, τον έχεις τρελάνει από το καλοκαίρι...τον έχεις ξεφτιλίσει με τα πεντάλεπτα που τον βάζεις

Πάλι καλά που έμειναν με δέκα αλλιώς ούτε σε δύο μήνες δεν θα βάζαμε γκολ.