Τη δεύτερη νίκη στη League Phase του Εuropa League πήρε ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν ευχαριστημένος μετά το τέλος του ματς με τη Μάλμε.

Ο Βάσκος προπονητής, μιλώντας στην Cosmote TV, ανέφερε ότι ήταν σίγουρος πως θα έκαναν καλή εμφάνιση οι παίκτες του, προσθέτοντας ότι μπορούσαν να είχαν νικήσει και πιο άνετα οι Πειραιώτες.

«Σήμερα ήμουν πεπεισμένος ότι θα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το στυλ του αντιπάλου μάς ενθάρρυνε να κάνουμε αυτά στα οποία είμαστε καλοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με περισσότερη άνεση, βάλαμε γκολ, χάσαμε πέναλτι, πιέσαμε αρκετά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς.

Στο παιχνίδι με την Μπράγκα ήταν πιο εύκολο λόγω των πολλών γκολ που είχαμε βάλει. Σήμερα έπρεπε να υποφέρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε ότι έχουμε αντοχή και η σταθερή μας απόδοση μάς βοήθησε να κερδίσουμε», είπε ο Μεντιλίμπαρ.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
ΙnTime/Bildbyran

Σε ό,τι αφορά τον Ελ Κααμπί και αν μπορεί να πετύχει φέτος περισσότερα γκολ από ό,τι πέρσι, σχολίασε: «Αν καταφέρει να πλησιάσει αυτό το νούμερο, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Το να το ξεπεράσει θα είναι εξωπραγματικό. Είναι ένα μεγάλο νούμερο (37). Αν καταφέρει να βάλει τόσα γκολ θα σημαίνει ότι και η ομάδα πάει καλά, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να σκοράρει πολλά γκολ. Το να πετυχαίνει πολλά γκολ είναι σημάδι ότι και η ομάδα πηγαίνει καλά».