Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, σχολιάζοντας τη στήριξη αλλά και την αποθέωση που έλαβε από την κερκίδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τελευταίο σφύριγμα, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Παράλληλα, έκανε τις δικές του προβλέψεις και για τα όσα έπονται στην ευρωπαϊκή πορεία των «ασπρόμαυρων».

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν
InTime / ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ:

Για την στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπο του Λουτσέσκου: «Μου δείχνει πως είναι όλη οικογένεια, ο προπονητής, οι φίλαθλοι και οι παίκτες. Είναι νορμάλ, μπαίνουμε σε έναν πόλεμο και δεν κάνει κανείς πίσω, είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή».

Για το αν είναι πρόβλημα πως ο ΠΑΟΚ έχει μόνο έναν βαθμό στην Ευρώπη: «Για αυτή τη στιγμή που μιλάμε και ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, σίγουρα οι αγώνες στην Ευρώπη δεν είναι ίδιοι. Όμως σε μια ομάδα συμβαίνουν και αυτά, υπάρχουν και στιγμές που η ομάδα θα κάνει κοιλιά, δεν σημαίνει ότι δεν τα πάει καλά. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο μάτι, γιατί στο τέλος η βαθμολογία και το αποτέλεσμα είναι αυτά που μετράνε

Μπορεί με την Μάντσεστερ να νικήσει ο ΠΑΟΚ 2-0 και να παίξει καταπληκτικά! Το πιστεύω 100%. Θα παίζουν 11 του ΠΑΟΚ με 11 της Μάντσεστερ, αυτοί δεν θα έχουν 4 πόδια και 4 χέρια. Θέλω να με πάρετε μετά, να μου πείτε ο Κοσμίν είχε δίκιο!

Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει με μεγάλες ομάδες είναι διαφορετικά».